0900 vanuit buitenland bellen

0900 vanuit buitenland bellen is niet mogelijk. Wel zijn er meer dan voldoende voordelige alternatieven. Ben jij in het buitenland en wil je 0900 vanuit buitenland bellen, lees dan verder!

0900 vanuit buitenland

0900 vanuit buitenland bellen kan niet. Ik kwam hier achter toen ik ruim 10 jaar geleden in Australië was en de Rabobank wilden bellen. Helaas was Rabobank Sydney niet in staat om mij te helpen en moest ik bellen naar de internet helpdesk in Nederland via een 0900-nummer.

0900 buitenland

0900 buitenland

Nadat ik de melding kreeg: 0900 vanuit buitenland bellen is niet mogelijk nam ik contact op met de lokale Rabobank welke me direct kon doorverbinden naar het 0900-nummer.

Via deze omweg kon ik dus 0900 vanuit buitenland bellen! Op die manier is de website VraagAlex.nl ook ontstaan!

Bellen naar 0900-nummers vanuit een land anders dan Nederland is niet mogelijk. Veel bedrijven beseffen dat helaas niet, waardoor veel klanten het bedrijf niet kunnen bereiken. Tot overmaat van ramp blijken veel service medewerkers niet te weten dat dit niet mogelijk is.

Persoonlijk advies? Bel 020 262 1789

Binnenkomende zoekopdrachten:

Dit bericht is geplaatst in Blog met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op 0900 vanuit buitenland bellen

 1. caroline schreef:

  Hallo.
  Ik woon in frankrijk en ik wil Nautisch Centrum Scheveningen bellen, maar ik kan geen gewoon nummer vinden. ( Het valt onder de organisatie van Roompot vakantiepark)
  Kunt U mij helpen??
  Met vriendelijke groeten,
  Caroline Tetteroo

 2. Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *