Energie Direct Telefoonnummer – Kan dat eigenlijk ook gratis?

energie direct telefoonnummerHet enige energie direct telefoonnummer wat wij hebben kunnen vinden is helaas een duur 0900-nummer van 70 cent per gesprek. Gratis nummers hebben wij niet, zelfs niet voor nieuwe klanten.

Natuurlijk schrijf ik deze blog niet als ik geen antwoord zou hebben voor een energie direct telefoonnummer zonder hoge kosten. Het nummer waar jij geholpen kunt worden aan een besparing op jouw energienota en natuurlijk ook eenvoudige vragen rondom het energie direct telefoonnummer is 020 262 1789.

Via 020 262 1789 kun jij ook eenvoudig (en gratis) jouw contract bij Energie:Direct verlengen om in aanmerking te komen voor hoge kortingen op jouw energienota. Mensen die via ons overstappen besparen gemiddeld tussen de 50 en 350 euro per jaar, met uitschieters naar boven.

Tip: Wil jij direct overstappen naar voordelige energie? Vergelijk via VraagAlex.nl/energie of klik hier.

Waarom begint het energie direct telefoonnummer met 0900?

Hoewel we hier praten over een van de grootste energiebedrijven van de wereld en een onderdeel van de Duitse RWE (waar ook Essent onder valt) heeft dit merk er specifiek voor gekozen om zichzelf als budget label in de markt te zetten. Zo betalen klanten dus extra voor een klantenservice, maar staat daar tegenover dat de energietarieven soms flink lager kunnen zijn.

Als VraagAlex blijven wij ervoor strijden om een einde te maken aan de dure 0900-nummers en wat daarbij komt kijken. Vervelend aan een telefoonnummer als het energie direct telefoonnummer is dat deze nummers ook vanuit het buitenland onbereikbaar zijn. Zo kunnen klanten die bijvoorbeeld verhuizen naar het buitenland en dan toch nog een hoge eindnota krijgen nooit contact krijgen met het bedrijf.

De sociale media kanalen bieden soms uitkomst, maar ook dat werkt lang niet altijd naar behoren.

Heb jij ervaring met energie direct of een andere energiemaatschappij? Laat jouw reactie dan achter onder dit bericht of bel ons via 020 262 1789.

easyJet contact – Alleen in het Engels?

easyjet contactContact krijgen met een low cost airline als easyJet is lastiger dan wat veel mensen denken. Zelfs na het boeken van een vlucht via de website van easyJet zelf of via een betrouwbare partner als bezuinig.nu blijft het lastig om antwoord te vinden op jouw vragen. EasyJet contact kan worden opgenomen via onze gratis doorschakeldienst, 020 262 1789.

easyJet contact – Waarom telefonisch?

Hoewel vrijwel alles bij easyJet online te regelen is blijven veel mensen toch liever de mogelijkheid gebruiken om te bellen. Een naam wijzigen bijvoorbeeld kan telefonisch, maar is veel goedkoper online. Hetzelfde geldt voor het wijzigen van een vluchtdatum of route.

Wat je ook doet, houd er rekening mee, easyJet contact je enkel in het Engels. Nederlandse medewerkers zijn er niet, dus als jij de Engelse taal niet machtig bent, ga dan naar bezuinig.nu en zoek naar een andere luchtvaartmaatschappij. Wil jij reizen met ingecheckte bagage? Ook dan is het mogelijk voordeliger om te vliegen met een maatschappij die op het eerste gezicht duurder lijkt, maar waarbij geen toeslag wordt berekend voor het inchecken van een koffer.

Is easyJet contact ook mogelijk per email?

Mijn eerste antwoord op die vraag is: Nee!

Het is echter wel mogelijk om (in het Engels) een contactformulier in te vullen om zo contact te krijgen met het bedrijf.

Kom jij er echt niet uit? Dan helpen de medewerkers van VraagAlex jou tegen een kleine vergoeding graag verder om alle problemen rondom een reservering, wijziging of annulering bij easyJet opgelost te krijgen. Natuurlijk zorgen mijn collega’s er ook voor dat jij blijft besparen op vakantie en thuis.

Bel het VraagAlex easyJet contact team via 020 262 1789. Via optie 4 in het keuzemenu kun jij gratis worden doorverbonden naar een medewerker van easyJet die jou graag verder helpt.

Heb jij ervaringen rondom easyJet contact of met vluchten? Reageer en laat ons weten hoe jouw ervaringen zijn.

AirBNB Nederland – Waarom zo moeilijk bereikbaar?

airbnb nederlandHoewel AirBNB een Amerikaans bedrijf is met vestigingen over heel de wereld blijft AirBNB Nederland een relatief klein deel van het klantenbestand van AirBNB opnemen.

AirBNB Nederland is bereikbaar via het telefoonnummer 020 5 222 333 en natuurlijk ook via de website airbnb.com.

Ondanks het Amsterdamse telefoonnummer zijn de mensen die namens AirBNB Nederland de telefoon aannemen veelal Engelstalig. Natuurlijk kun je altijd verzoeken dat een medewerker van AirBNB Nederland jou terugbelt.

Persoonlijke ervaringen met airbnb Nederland

Zelf ben ik jaren host geweest, waarbij ik mijn eigen woning beschikbaar stelde voor iedereen die de woning wilde huren. Zo verdiende ik in de betere maanden 2500 – 3000 euro per maand, waarmee ik veelal in hotels of hostels bleef slapen tegen flink lagere kosten.

Natuurlijk ben ik ook met airbnb op reis geweest naar Londen en Rome. Beide reizen waren heel verschillend en ook heel erg leuk.

Wil jij 18 euro korting op jouw eerste reis met airbnb.com? Klik hier voor mijn persoonlijke kortingscode.

Fraude, oplichting en bedrog bij AirBNB Nederland

Naast het verzoek om telefonisch contact merken wij bij VraagAlex.nl ook steeds vaker dat mensen op creatieve wijze worden verzocht om geld buiten het airbnb systeem om te betalen.

Ervaring leert dat betalingen buiten het airbnb systeem om altijd frauduleus zijn en vrijwel altijd zorgen voor en betaling voor een woning die niet bestaat of niet verhuurbaar is.

Heb jij een bedrag buiten het airbnb systeem om betaalt, dan kun jij er vanuit gaan dat jij de woning die jij wilt huren niet kunt huren en het geld dus ook kwijt bent. Het advies is aangifte doen en zo snel mogelijk op zoek gaan naar een andere woning voor de vakantie of om voor langere tijd te huren.

Huren voor langere tijd is bij airbnb zeer uitzonderlijk, omdat het bedrijf zich voornamelijk bezig houd met korte termijn verhuur zoals bijvoorbeeld vakanties, weekendjes weg of enkele nachten als alternatief voor een hotel.

 

Tip van de dag: Burger King kan veel goedkoper!

Goedkoper eten? Hier staan een aantal Burger King bonnen die jij eenvoudig kunt uitprinten en waarmee jij een flinke korting krijgt op jouw aankopen bij vrijwel alle Burger King Restaurants in Nederland!

Zin in een andere combinatie? Vraag bij het inleveren van jouw bon wat er mogelijk is, vaak zijn er in het restaurant meer binnen beschikbaar!

bk495bk100 bk250 bk500 bk695

Update: Verbeteringen in doorschakelservice!

Met duizenden complimenten (en enkele klachten) over de doorschakeldienst die VraagAlex sinds 25 december 2014 kosteloos aanbiedt hebben wij vandaag de grootste verandering tot nu toe doorgevoerd.

  • Als jij nu belt naar het telefoonnummer 020 262 1789 kun jij allereerst direct gebruikmaken van een doorkiesnummer, je hoeft dus niet meer het hele menu af te luisteren!
  • Hoe jij ook wordt doorverbonden, de reclametekst voor het doorverbinden is ingekort van bijna 5 minuten naar nog geen 30 seconden! Zo kom jij nog sneller in contact met het bedrijf wat jij wilt spreken!
  • Overdag helpen onze Energieadviseurs jou aan een vergelijking met automatische besparing en jaarlijkse verlengservice voor jouw energiecontract.
  • De komende weken starten wij ook met een team van breedband specialisten en mobiele telecom adviseurs die jou ook kunnen helpen aan een besparing op andere vaste lasten.

Tip van de dag: Lees boeken!

Wil jij verder komen in het leven? Een betere baan vinden? Meer bereiken? Meer geld verdienen?

Lees dan boeken!

Via de website AlexandervanDijl.nl kun je zien welke boeken ik lees en hoe jij daar ook van kunt profiteren!