Canal Digitaal / Canaal Digitaal

Canal DigitaalHet 0900 nummer van Canal Digitaal is: 0900-9325
Het alternatieve nummer van Canal Digitaal is  035 – 64 66 884.

Werkt dit nummer niet, of kun jij het nummer enkel vanuit het buitenland bereiken? Volg het gratis webinar via http://vraagalex.nl/webinar en leer hoe jij het nummer toch vanuit Nederland kunt bereiken.

Activeren smartcard via Activatielijn 035 – 64 77 477
Activeren smartcard per SMS 06 – 44 300 300

Canal Digitaal wijzigd helaas regelmatig de telefoonnummers. Wij blijven dit bedrijf verzoeken het nummer permanent aan te passen naar een normaal vast nummer, maar helaas blijft Canal Digitaal weigeren.

Over Canal Digitaal

CanalDigitaal is een aanbieder van digitale televisie via de satelliet die zich specifiek richt op de Nederlandse markt en heeft hierin het alleenrecht. Het is via het in Luxemburg gevestigde M7 Group S.A., waar ook het Vlaamse TV Vlaanderen, het Waalse TéléSAT, het Oostenrijkse Austriasat, het Tsjechische SkyLink en het Slowaakse CSlink onderdeel van zijn, eigendom van de Nederlandse organisatie CDS Coöperatieve U.A. te Hilversum.

De ongebruikelijke bedrijfsnaam is ontstaan na de overname door Canal+. Het eerste deel is een verwijzing naar het moederbedrijf (Canal, Frans voor kanaal), het tweede deel (Digitaal) geeft aan dat het een Nederlands bedrijf is. Dit verklaart ook waarom deze twee woorden aan elkaar worden geschreven met een hoofdletter C en D. Nadat het bedrijf van eigenaar wisselde bleef de naam intact.

Meer over Canal Digitaal? Klik hier.

Persoonlijk advies? Bel 020 262 1789

Binnenkomende zoekopdrachten:

Dit bericht is geplaatst in Alternatief voor 0900 nummers met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Goed (werkend) alternatief! Foutief telefoon nummer doorgeven

6 Reacties op Canal Digitaal / Canaal Digitaal

 1. Marcel Elshof schreef:

  Het alternatieve nummer van Canal Digitaal is niet juist. Je krijgt een ander bedrijf aan de lijn.

 2. Khalil schreef:

  Inmiddels kan deze alternatieve nummer niet meer gebruikt worden. Je krijgt te horen dat de nummer alleen toegankelijk is vanuit het buitenland. Er moet een ander alternatieve nummer zijn.

 3. Add Comment Register  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>