ING Bank Klantenservice

0900 nummer ING Bank Klantenservice was: 0900 0933

Alternatief nummer ING Bank Klantenservice: 020 22 888 88

ING bank heeft ervoor gekozen om te stoppen met het dure 0900-nummer, omdat klanten het niet klantvriendelijk vonden.

Naast ING Bank zijn ook ING Bank autoverzekering en andere ING afdelingen bereikbaar via dit nummer.

Over ING Bank

De ING Bank was een onderdeel van ING Groep. Postbank en ING Bank zijn in 2009 samen verder gegaan als ING.

ING Bank KlantenserviceDe ING Bank is in 1927 begonnen als Nederlandsche Middenstandsbank. ING staat voor de Internationale Nederlanden Groep. Vanaf het einde van de Tweede Wereldoorlog groeit de bank snel. Aan deze groei komt met de recessie van de jaren zeventig snel een einde, de winst daalt. Vanaf de tweede helft van de jaren 80 trekt de economie weer aan en om het financiële dienstenpakket uit te kunnen breiden is een fusie noodzakelijk. In 1989 wordt het fusiecontract ondertekend met de Postbank.

De ING Bank had in Nederland ongeveer 10.000 werknemers, verdeeld over ongeveer 250 kantoren. Het hoofdkantoor staat in de Amsterdamse Poort in Amsterdam Zuidoost en is ontworpen door de architecten Ton Alberts en Max van Huut. Het gebouw dat in 1987 voor de NMB Bank gebouwd werd bestaat uit tien geschakelde torens van zes tot acht verdiepingen, waarbij aan de buitenzijde vrijwel geen verticaal vlak te vinden is. Het biedt ruimte aan 2500 werknemers.

ING Bank Klantenservice

De telefonische adviseurs van de ING geven antwoord op al uw vragen over financiële producten en diensten van de ING. Als u dat wilt, kunnen onze adviseurs u financieel advies geven.

Belt u ons, dan vragen we u eerst om uw rekeningnummer in te toetsen. Daarna kunt u uw vraag inspreken. Bijvoorbeeld met een korte zin of met steekwoorden. Wij brengen u dan in contact met een deskundige adviseur. Sommige zaken kunt u zelfs direct zelf regelen. Onze adviseurs hebben veel vakkennis en kunnen al uw financiële vragen beantwoorden. U kunt uw vraag natuurlijk ook per e-mail stellen.

Meer over ING of de ING bank helpdesk? Kijk op de website.

Ik wil jou graag in de gelegenheid stellen om jouw ervaringen, tips en meningen te delen.

Als jij tip hebt om jouw klacht of probleem met dit bedrijf snel opgelost te krijgen, deel het!
Als jij idee hebt hoe anderen normale service van dit bedrijf kunnen krijgen, deel het!

Laten we open, eerlijk en duidelijk communiceren over Nederlandse bedrijven.

Deel jouw gedachten hieronder in het commentaarveld, zodat we van elkaar kunnen leren.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw sociale netwerk, dat kan door op de Tweet, Like, Share of Google+ knoppen hier links te klikken, zodat ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Persoonlijk advies? Bel 020 262 1789

Binnenkomende zoekopdrachten:

Dit bericht is geplaatst in Alternatief voor 0900 nummers met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Goed (werkend) alternatief! Foutief telefoon nummer doorgeven

3 Reacties op ING Bank Klantenservice

 1. T.H. Ninteman schreef:

  Met het alternatief nummer voor wekamp krijg je het kantoor personeel aan de lijn en moet je vervolgens die nul 900 nummer bellen

  • Alexander schreef:

   Bedankt voor het doorgeven!

   Wehkamp heeft aan mij belooft top service na te streven. Blijkbaar lukt dit nog niet geheel. Ik zal het bedrijf daarop aanspreken.

   Met vriendelijke groet,

   Alexander van Dijl
   VraagAlex.nl

 2. E.A. Bijl de Bruin schreef:

  Ik heb samen met mijn moeder betaal kaarten aangevraagd al een tijd geleden het wordt niet opgestuurd de jongeman deed erg moeilijk ze is 92 jaar en kan niet met een computer overweg
  het moet toch niet zo moeilijk zijn om accept giro kaarten op te sturen ik ben haar gemachtigde in afwachting op een reactie van uw kant vriendelijke groet E.A.Bijl de Bruin

 3. Add Comment Register  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>