IZZ

Het 0900 nummer van IZZ is: 0900-0274
Het alternatieve nummer is: 024-3297642

De IZZ Zorgverzekering

IZZ zet zich al meer dan 30 jaar in voor de zorgsector. In die tijd hebben we veel kennis opgedaan over het werken in de zorg. Bovendien zijn in ons bestuur zowel werkgevers als werknemers uit de zorg vertegenwoordigd. Zij kennen uw branche, weten wat er speelt en wat u nodig hebt. Zo maken we de zorgverzekering van IZZ een logische keuze voor alle mensen in de zorg, hun partners en kinderen.

De basisverzekering van IZZ

Met de zorgverzekering van IZZ bent u verzekerd van uitstekende zorg. In het basispakket zitten de belangrijkste vergoedingen voor zorg, zoals huisartsenzorg, medische specialistenhulp, tandheelkunde tot 18 jaar en verblijf in een ziekenhuis. De basisverzekering van IZZ kent twee varianten.

IZZ

Basisverzekering

De zorgverzekering of basisverzekering is een verplichte ziektekostenverzekering voor ingezetenen van Nederland. De zorgverzekering dekt noodzakelijke, op genezing gerichte, zorg. De nieuwste zorgverzekering is sinds 1 januari 2006 van kracht.

Kenmerken van de zorgverzekering zijn de verzekerings- en acceptatieplicht. De verzekeringsplichtigen moeten zich verzekeren en de verzekeraars zijn verplicht iedereen die dat wil te accepteren. De overheid stelt de inhoud van de basisdekking vast. Voor volwassenen geldt sinds 1 januari 2008 een eigen risico-regeling. In 2006 en 2007 gold een no-claimregeling.

Met de invoering van de zorgverzekering kwam het onderscheid tussen particuliere ziektekostenverzekeringen en ziekenfonds te vervallen. Tevens kwamen de speciale regelingen voor ambtenaren te vervallen.

Persoonlijk advies? Bel 020 262 1789

Binnenkomende zoekopdrachten:

Dit bericht is geplaatst in Alternatief voor 0900 nummers met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Goed (werkend) alternatief! Foutief telefoon nummer doorgeven