Neckermann telefoonnummer

Het 0900-nummer van Neckermann is 0900-0194, het oude nummer is 0900 – 0644

Wij zoeken nog naar een werkend alternatief nummer.

Zoek jij een postorderbedrijf die service levert zoals het zou moeten? Klik hier voor de website van Bol.com of ga naar deze link voor de website van DealExtreme, langere levertijden, maar veel lagere prijzen en ALTIJD gratis verzending.

Neckermann Versand AG is een groot Duits postorderbedrijf dat producten aanbiedt door middel van een catalogus en haar website www.neckermann.com. Ze opereert in meer dan tien landen in Europa. In Nederland en Belgie heeft Neckermann drie vestigingen: Sint Jansteen (hoofdgebouw) en Terneuzen in Nederland, en Temse in België. Zowel neckermann.com België als neckermann.com Nederland worden vanuit Sint Jansteen bestuurd. Er werken 750 medewerkers voor neckermann.com. De catalogus van neckermann.com omvat ruim 1.100 bladzijden in een oplage van 1,38 miljoen exemplaren. Neckermann heeft een assortiment van 80.000 artikelen in diverse categorieën: van kleding en schoenen tot wasmachines en stereo-installaties.

Neckermann Telefoonnummer

In de VS is Zappos.com wellicht het meest bekende postorderbedrijf. Het bedrijf is gespecialiseerd in extreme vormen van service.

Juist door 24 uur per dag bereikbaar te zijn, gratis verzending aan te bieden heen en terug en door echt alles voor klanten over te hebben is het bedrijf in relatief korte tijd heel erg gegroeid.

Andere bedrijven (zelfs eigenaar van Zappos, Amazon.com) zijn nog niet op deze manier bereikbaar. We blijven bedrijven aanmoedigen om juist wel dit soort service te bieden, maar erg happig zijn bedrijven hier niet op.

 

Persoonlijk advies? Bel 020 262 1789

Binnenkomende zoekopdrachten:

Dit bericht is geplaatst in Alternatief voor 0900 nummers met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Goed (werkend) alternatief! Foutief telefoon nummer doorgeven

6 Reacties op Neckermann telefoonnummer

 1. Bianca N schreef:

  Dit nummer is NIET actief!

 2. r el morabit schreef:

  ik heb een vraag kan julli bel 0641248303.

 3. Marian schreef:

  Goed idee hoor! Dank je wel Alex!

 4. janssen schreef:

  Dit nummer doet het gewoon

 5. JAA Brederoo schreef:

  het 0115 is niet meer door neckermann in gebruik is er misschien een ander nummer?

 6. Bert Van Geffen schreef:

  een klotezaak heel dat neckermann gedoe klantenservioce nul bereikbaarheid nul nul nul

 7. Add Comment Register  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>