Vliegtickets.nl

Het 0900-nummmer van Vliegtickets.nl is: 0900 9556
Het alternatief: 023 7511490 of 023 5328255

Tip: Vliegtickets boeken is altijd goedkoper via de airlines zelf! Bedrijven als Vliegtickets.nl maken gebruik van extra toeslagen om de ticketprijs op te hogen.

Vliegtickets.nl

Over Vliegtickets.nl

Vliegtickets.nl is één van de grootste webwinkels voor vliegtickets in Nederland. Zij verkopen alle vliegtickets van en naar wereldwijde bestemmingen. Zij tonen niet alleen de standaard vliegtickets prijzen, maar ook speciale onderhandelde prijzen en prijzen van low cost airlines.

IATA gekwalificeerd Contact Center

Vliegtickets.nl heeft een IATA gekwalificeerd Contact Center voor hulp bij het online en telefonisch reserveren van alle denkbare vliegroutes.

Vliegtickets.nl is aangesloten bij ANVR, SGR, IATA en Thuiswinkel Waarborg

In 2009 is Vliegtickets.nl onderscheiden tot beste webwinkel voor vliegtickets door de Thuiswinkel Organisatie!

Diverse betaalopties

Betaling kan eenvoudig en veilig per creditcard of internet bankieren (iDEAL en Bancontact). Afhankelijk van de gekozen vliegmaatschappij bieden wij ook de mogelijkheid om via een spoedoverboeking of contacte betaling bij een een GWK Travelex kantoor aan. De verschillende betaalopties worden automatisch aangeboden in boekingstap 4.

Ook hotels, autohuur en verzekeringen

Naast vliegtickets kunt u ook uw huurauto, hotelovernachting en een annulerings-, reis- en/of vliegticketverzekering afsluiten. Actie: Als u uw vliegtickets online boekt op Vliegtickets.nl dan krijgt u 10% korting op uw huurauto!

Vliegtickets.nl Contact Center

Telefoon : 0900 – 9556 (€ 0,45 p.m.) vanuit België belt u 070-659002 (€ 0,30 p.m). Bereikbaar op werkdagen van 09.00 – 22.00 uur. Zaterdag, zon- en feestdagen van 10.00 – 16.00 uur.

E-tickets

De uitgifte van papieren tickets is voor organisaties aangesloten bij de IATA sinds uiterlijk 31 mei 2008 afgelopen. Vanaf die datum worden alleen nog maar E-tickets uitgegeven. Het E-ticket werd ingevoerd om kosten te besparen en zal op jaarbasis 3 miljard dollar besparen; de kosten voor een papieren ticket zijn ongeveer US$10, terwijl het E-ticket ongeveer US$1 kost. Er zijn ook voordelen voor de passagier omdat men geen ticket meer kan verliezen. Ook is de koper niet meer afhankelijk van een plaats en tijd voor het ophalen van het ticket.Het E-ticket bevat dezelfde informatie als een papieren ticket. Een E-ticket bestaat echter als een verzameling gegevens in een database van een computer van de luchtvaartmaatschappij. Als bewijs kan de passagier een afdruk maken van het E-Ticket en dat presenteren bij de incheckbalie, maar zelfs dat is bij bepaalde luchtvaartmaatschappijen niet meer nodig.Als men bij de juiste balie incheckt is het noemen van de naam en tonen van het paspoort of ID-kaart voldoende en ziet de baliemedewerker op de passagierslijst dan men een geldig ticket heeft. Het E-ticket is dus verbonden met de identiteit van de passagier, dus wat wel nodig is, is een identiteitsbewijs.Het E-ticket maakt het ook mogelijk om met machines of online in te checken.

Video over Vliegtickets.nl:

httpv://www.youtube.com/watch?v=MecN1va_n6s&feature=player_embedded

Persoonlijk advies? Bel 020 262 1789

Binnenkomende zoekopdrachten:

Dit bericht is geplaatst in Adverteerders, Alternatief voor 0900 nummers met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Goed (werkend) alternatief! Foutief telefoon nummer doorgeven