Wat ga jij doen om van 2017 jouw beste jaar ooit te maken?

2017 gaat een bijzonder jaar worden. Het gaat het jaar zijn dat jij heel veel meer van VraagAlex.nl gaat horen. Het jaar dat wij de energiemarkt op zijn kop gaan zetten. Verder zal 2017 het jaar dat wij gevestigde organisaties als de Consumentenbond, Sloop de Crisis en ook diverse andere adviesbureaus gaan onderzoeken.

Toen VraagAlex oprichter Alexander V. van Dijl in 2016 voor een groot callcenter in Utrecht aan de slag ging om energiecontracten te verkopen aan de zakelijke markt werd 1 ding duidelijk. De energiemarkt heeft een opschudding nodig. Wie trouw klant is bij een energiebedrijf betaalt ruim 25% meer voor energie dan wie nieuw klant wordt. Wie een contract actief verlengt bespaart ook enorm veel geld. Gaan energiebedrijven jou daarop wijzen? Nee! Dat gaan wij doen!

Wat gaat 2017 tot het beste jaar ooit maken voor VraagAlex.nl?

2017

Wie overstapt naar voordelige energie via VraagAlex.nl gaat nog jaren profiteren van de laagste kosten. Stap jij via VraagAlex.nl over, dan gaan wij jou voordat jouw energiecontract afloopt opnieuw benaderen. Jij krijgt de keus, 10% besparen of 25% besparen. Eenvoudiger kunnen we het niet maken.

Natuurlijk gaan wij er ook voor zorgen dat jij in 2017 de beste deal blijft krijgen voor internet, TV en bellen. Onze partner levert dat nu al voor 29,95 per maand (inclusief onbeperkt bellen voor 39,95 per maand). Wanneer jij via VraagAlex overstapt gaan wij jou ook voor Internet, TV en Bellen op de hoogte houden van de beste prijs. Daalt de prijs voor internet, TV en bellen, dan laten wij dat weten!

Gaat er meer gebeuren dan alleen besparen in 2017?

Zeker! Wij blijven het doorverbinden naar 0900-nummers actief promoten en blijven jou daar natuurlijk ook mee helpen! In Engeland mag een klantenservice inmiddels niets meer kosten dan het lokale tarief. Hoewel dat in Nederland nog maximaal 1 euro per gesprek extra mag kosten reageert de markt daar minder positief op.

Dagelijks ontvangt VraagAlex gemiddeld zo’n 5000 telefoontjes van mensen die een bedrijf willen spreken en geen 0900-nummer kunnen (of willen) bellen.

Originally posted 2016-12-10 05:54:52.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA