Taking too long? Close loading screen.

Waarom verbindt VraagAlex GRATIS door naar de klantenservice?

Bij VraagAlex vinden wij het belangrijk dat iedere klantenservice bereikbaar is. Om die reden heeft VraagAlex oprichter Alexander V. van Dijl er in 2006 al voor gekozen om alle basis diensten van VraagAlex helemaal gratis aan te bieden.

Toen daar in 2014 een doorschakeldienst bijkwam was dit natuurlijk een grote uitdaging. De telefoontjes die binnenkomen moeten op een of andere manier wel worden beantwoord. Daarnaast moet het doorverbinden op een of andere manier worden betaalt.

Vanaf het begin waren wij al erg goed in het voordelig bellen. Door gebruik te maken van de allergoedkoopste kanalen en internationale routes kunnen wij deze complete dienst gratis aanbieden.

Waarom dan de GRATIS cadeautjes?

GRATIS cadeautjeSamen met onze partners willen wij iedereen blij maken. Bedrijven als EnergieDirect en Essent maken het leven al moeilijk genoeg voor hun klanten. Wie daarnaast ook nog klant is van Basic Fit of Fit For Free kent klantvriendelijkheid niet meer.

Wij maken dat graag goed. Daarom hebben wij een partner bereidt gevonden om GRATIS powerbanks weg te geven. Niet alleen dat, jij krijgt daar ook nog eens de diensten van Einde Contract Melder bij cadeau, een totale waarde van bijna 140 euro!

Zijn er plannen voor andere cadeaus?

Absoluut! Wij hebben reischeques liggen ter waarde van 500 euro. Daarnaast zijn wij ook continu in gesprek om andere leuke weggeef acties te bedenken. Mocht jij daar een idee over hebben, jij bent natuurlijk van harte welkom om jouw idee met ons te delen.

Door jouw reactie onder deze blog achter te laten geef jij ons de mogelijkheid om voor jou op zoek te gaan naar het allerbeste cadeau.

Mijn 100.000 vakantie in 2020…

Toen ik gisteravond de luxe vakantie van Tans Siberian Express zag was ik verkocht. Een ticket kost ruim 33.000 dollar en is dan nog exclusief de vlucht naar Moskou en de terugvlucht.

Ik weet niet wat mijn $15 investering via VRLX.nl/bitcoin levert in 1 jaar tijd ongeveer $ 150 op. Laten we die trend voortzetten en in 2019 zo dat 1500 per maand moeten zijn. In 2020 zou dat 15.000 per maand moeten zijn. Als dat lukt kan ik mijn aanstaande vrouw trakteren op een ware droomvakantie.

Wij hebben nog een flink aantal droom vakanties op de planning staan. Houd deze site vooral in de gaten om te zien wat wij uiteindelijk.

Hoe kan $15 een $100.000 vakantie betalen?

bitcoinAlles draait om rendement. Een rendement van 100% klinkt onwaarschijnlijk en dat is het natuurlijk ook. Het rendement komt nu dichterbij de 1000% wat helemaal ongeloofwaardig is. Toch blijkt het na bijna 1 jaar gelukt te zijn.

Ik heb natuurlijk geen idee of dit in de toekomst gaat blijven werken. Voor nu zie ik het als een investering met een risico van $15 en een mogelijk rendement van duizenden euro’s.

Via VRLX.nl/btc lees jij stap voor stap wat jij moet doen om een vergelijkbare investering te doen. Je kunt zelfs al beginnen met een bedrag van ongeveer 1 euro. Laten we zeggen dat 1 euro omhoog gaat naar 10 euro per maand, dan 100 euro, 1000 euro, enzovoort. Zelfs dan ben jij binnen een paar jaar al helemaal financieel vrij.

Wat gebeurt er als de bitcoin minder gaat opleveren?

In het ergste geval ben jij jouw eerste investering kwijt. Is dat $15, dan ben jij $15 kwijt. Investeer jij meer, dan is dat jouw risico ook hoger.

Natuurlijk hoor ik graag jouw reactie. Heb jij geld in bitcoin geïnvesteerd en daar een rendement uit weten te halen? Heb jij ervaring met andere crypto munten?

Deel jouw reactie onder deze blog zodat ook anderen het positieve effect van de bitcoin kunnen zien.

Lebara beltegoed wordt regelmatig niet bijschreven, de oplossing!

Wie beltegoed koopt bij Lebara loopt nogal eens tegen problemen aan. VraagAlex heeft geen grote redactie, maar krijgt wel dagelijks tientallen e-mails en telefoontjes binnen over dit bedrijf.

De problemen lopen uiteen, van beltegoed wat helemaal niet wordt bijgeschreven tot datakosten die hoger zijn dan vooraf afgesproken. Welk probleem jij ook tegenaan loopt, de klantenservice van Lebara is slechts heel beperkt bereikbaar. Wel hebben wij een aantal oplossingen, waar ik in deze blog verder over schrijf.

Lebara problemen opgelost!

Lebara beltegoedVeel klanten kiezen voor Lebara wegens de lage kosten voor het bellen naar het buitenland op het eerste gezicht. Gelukkig zijn er andere aanbieders die internationaal bellen nog veel voordeliger aanbieden.

Vooral bellen via internet kan vrijwel altijd (veel) goedkoper. Sites als Localphone bijvoorbeeld bieden zeer voordelige beltarieven aan. Daarmee kan jij als beller veel goedkoper bellen dan direct via Lebara.

Verder adviseert VraagAlex om zaken te doen met een Nederlandse aanbieder. Via de speciale pagina VraagAlex.nl/mobiel kan jij alle reguliere aanbieders vergelijken. Zo kun jij bijvoorbeeld voor 7,50 per maand onbeperkt bellen en SMSen. Voor mensen die ook mobiel data willen verbruiken zijn er abonnementen vanaf 14,95 met onbeperkt data.

Stuk voor stuk goedkoper dan wat Lebara aanbiedt. Uiteindelijk bellen veel Lebara bellers met Lebara wegens het onderling gratis bellen. Helaas zorgt het starttarief van deze actie voor tarieven die vele malen hoger zijn dan het gemiddelde telefoonabonnement.

Wij zoeken Lebara bellers die zijn overgestapt

Vanuit VraagAlex zijn wij op zoek naar Lebara bellers die zijn overgestapt en daarmee flink veel geld besparen. Daarnaast zoeken wij ook mensen die nog klant zijn bij Lebara en problemen ervaren.

Deel jouw ervaring door jouw reactie achter te laten onder deze blog. Iedere reactie zal worden gelezen. Liever anoniem reageren? Deel jouw ervaring dan via email. Jij kunt jouw email sturen naar contact@vraagalex.nl. Natuurlijk hebben wij de telefoonnummers van de Lebara klantenservice op deze website staan.

Wat is de koers van bitcoin en de verwachtingen?

Door dagelijks te schrijven en video’s te plaatsen krijg ik ook regelmatig de vraag, “Wat is de koers van bitcoin?” en “Hoe kan ik betalen met de virtuele munt?”. In deze blog geef ik uitleg over hoe de koers van bitcoin te vinden is en waar jij altijd rekening mee moet houden.

De koers van bitcoin gaat de laatste maanden alle kanten op. Met een waarde van tussen de 2000 en 3000 dollar per stuk en de waarde op het moment van schrijven van deze blog van 2570 dollar.

De schommelende koers biedt natuurlijk veel kansen voor mensen die er veel tijd in willen steken, dat ben ik niet, daarom schrijf ik hier over de verwachting en deel ik mijn tip om te investeren in rekenkracht.

Wat is de juiste koers van bitcoin om in te stappen?

koers van bitcoinZolang jij rekening houdt met het feit dat de waarde omhoog en omlaag kan en op de hoogte bent van de risico’s van een investering maakt het feitelijk niets uit.

De waarde van mijn investering heeft de $ 150 per maand aangetikt, ook is de waarde onder de $ 130 geweest per maand. Voor mij maakt het niets uit omdat ik ga voor de lange termijn. Ik wacht tot dat er een waardevermeerdering naar ongeveer $ 15.000 per maand heeft plaatsgevonden. Dan neem ik 50% op en laat ik de overige 50% staan om meer op te gaan leveren. Ik leef dus straks echt van het rendement van deze investering.

Waarom investeert niet iedereen in bitcoin?

Veel mensen vergelijken bitcoin met een reguliere munt. Hierdoor moet je dus kopen en verkopen om winst te maken. Dit kost veel tijd. Persoonlijk investeer ik in bitcoin rekenkracht, wat geheel automatisch gaat.

Via de website VRLX.nl/bitcoin heb jij nu ook de mogelijkheid om voor een heel klein bedrag aan rekenkracht te kopen. Door dit bedrag te laten staan en de winst te herinvesteren heb jij ook een realistische kans om straks vanuit de bitcoin met pensioen te kunnen.

 

De risico’s van het investeren in Bitcoin

Net als iedere investering met een hoog rendement neemt ook het investeren in Bitcoin risico’s met zich mee. Ik schrijf er regelmatig over omdat ik de Bitcoin zie als een manier om niet meer afhankelijk te zijn van UWV, gemeente of de rijksoverheid.

Het risico wat ik persoonlijk heb genomen en waar ik in deze blog verder over zal schrijven is een bedrag van 15 euro. Door 15 euro te investeren verdien ik op dit moment een bedrag van bijna 150 euro per maand, welke ik maandelijks zou kunnen opnemen.

In de rest van deze blog schrijf ik over de risico’s en het potentiële rendement van deze investering. Natuurlijk deel ik ook de site via waar jij ook kunt investeren.

Kijk op VRLX.nl/bitcoin om direct te investeren.

Hoe kan een investering in bitcoin zoveel geld opleveren?

bitcoinNet als bij iedere vorm van investeren is het investeren in bitcoin pas echt waardevol wanneer jij kunt leven van de rente of het rendement. Dat is dan ook precies waar ik naar streef. Ik heb dus geen Bitcoin gekocht maar delen van de computers die bitcoin genereren. Hoe meer stukjes van die computer ik koop, hoe meer het ook oplevert.

Mijn strategie is heel simpel. Ik ga voor 500 TH/s aan rekenkracht. Zodra ik aan deze waarde zit laat ik maandelijks 15 dagen rendement uitbetalen naar mijn bitcoin creditcard. De rest laat ik herinvesteren om zo op termijn nog meer geld op te leveren.

In mijn huidige prognose zal de 500 TH/s aan bitcoin rekenkracht ruim 10.000 per maand opleveren, waarbij ik ervan uit ga dat ik voor 5.000 per maand moet kunnen leven. Zelfs als de overheid nog een flinke belasting erop los laat.

Aangezien er ook maandelijks voor 5.000 euro aan extra rekenkracht bijkomt zal het bedrag ook snel toenemen. Dit alles begon met het enige risico wat ik heb genomen, namelijk 15 euro inleg in november 2016.

Wil jij ook investeren in de bitcoin? Ga naar VRLX.nl/bitcoin.

Snel geld lenen, investeren of sparen?

Wie vandaag geld nodig heeft kan een aantal dingen doen. Ten eerste kun jij natuurlijk via een van de “Snel geld lenen” bedrijven geld binnenhalen. Daarnaast kun jij natuurlijk investeren in iets wat geld oplevert. Tot slot kun jij sparen.

Mijn persoonlijk advies, op basis van eigen ervaring, is sparen en investeren! Ik ben zelfs zover gegaan als het verhuren van mijn eigen huis om zelf in goedkope hotels en hostels te overnachten om zo verder te komen.

Dankzij de manieren waarop ik om ben gegaan met mijn geld heb ik een flinke schuld opgebouwd. Inmiddels heb ik het grootste deel hiervan alweer afbetaalt en daar ben ik trots op! In deze blog leg ik uit hoe ik mijn schulden aan het afbouwen ben. Daarnaast deel ik mijn advies over hoe ik dit anders had gedaan.

Snel geld lenen is niet handig! Mijn verhaal.

snel geld lenenJe hebt geld nodig om geld te verdienen was wat mij altijd werd verteld. Inmiddels weet ik dat het niet waar is. Als ik mijn huis eerder was gaan verhuren en als ik eerder de investeringen had gedaan die ik nu heb had ik nu geen schulden gehad.

Inmiddels levert deze website genoeg op om mij te voorzien in mijn levensonderhoud. De bitcoin investering die ik heb gedaan is van 15 euro investering binnen 8 maanden naar bijna 150 euro per maand gegaan. Mijn verwachting is dat dit bedrag de komende jaren nog een paar keer zal vermenigvuldigen. Zoals het er nu uit ziet moet ik eind 2018 kunnen leven van deze investering die ik eind 2016 heb gedaan.

Ik investeer niets extra omdat ik graag aan de wereld wil bewijzen dat een hele kleine investering een enorm verschil kan maken. Voor wie hier ook in mee wil gaan maar geen 15 euro kan missen is er nu ook VRLX.nl/gratis waar jij jouw eerste investering nu ook GRATIS kunt krijgen.

Laat mij weten of jij hulp kunt gebruiken om een schulden overzicht te maken. Wij helpen jou graag om jouw schulden op te lossen.

Een huis kopen voor de prijs van 1 bioscoopkaartje? Hoe dan?!

Bioscoopkaartjes zijn niet goedkoop. Een kaartje voor een kind bij Pathé kost op het moment van schrijven van dit artikel al zo’n 5 euro, volwassenen kosten ruim 2x meer.

Stel je nu eens voor dat jij voor de prijs van 1 kinderkaartje en 1 volwassenenkaartje over 10 jaar een huis kunt kopen. Onwaarschijnlijk? Bekijk deze berekening.

  • In november 2016 investeerde ik $ 15 via VRLX.nl/bitcoin.
  • In juli 2017 levert deze investering ruim $ 140 op!
  • In november 2017 zal  het op zo’n $ 150 komen te zitten.

Trek deze berekening een paar jaar door, $ 150 wordt $ 1500, dan $ 15 000 dan $ 150 000.

Hoe koop ik dan mijn huis?

Dan heb je heel veel geld aan bitcoin waarde, maar moet je dat huis nog wel zien af te rekenen. Daarvoor heb ik natuurlijk ook een oplossing.

Via de website VRLX.nl/cc vraag je nu eenvoudig en snel en Bitcoin creditcard aan. De kosten voor deze kaart kun je betalen met bitcoin, je kunt onbeperkt transacties doen bij betaalautomaten. Alleen voor het opnemen van contant geld zijn er beperkingen.

Wat zijn de risico’s aan deze investering?

iedere investering neemt risico’s met zich mee. Daarom adviseer ik om echt met een klein bedrag te beginnen. Omdat ik zelf met $ 15 ben begonnen weet ik nu hoeveel er verdient kan worden. Natuurlijk kan er van alles gebeuren, maar uiteindelijk loop ik maximaal risico voor een bedrag van $15, namelijk de oorspronkelijke inleg.

Zou jij $15 investeren om mogelijk over 10 jaar een huis te kunnen betalen? Het zou toch mooi zijn om jouw huurhuis opzij te zetten om deze in te ruilen voor een luxe villa? De meeste mensen zullen ervoor kiezen om achter te blijven onder het mom van “risico”. Juist daarom schrijf ik deze blog.

Hoe denk jij over de bitcoin? Heb jij al geïnvesteerd in de bitcoin? Zo ja, deel jouw resultaten hier, zo nee, waarom niet?

VraagAlex gaat doorverbinden met Oxxio!

Dagelijks bellen mensen ons om doorverbonden te worden met Oxxio. Tot nu toe hebben wij bellers moeten doorverwijzen naar het 0900-nummer. Gelukkig hebben wij nu eindelijk een nummer gevonden waarmee wij Oxxio kunnen bereiken. Wie belt met 020 262 1789 kan nu GRATIS worden doorverbonden met Oxxio!

Klantenservices in Nederland gaan langzaam over naar onbereikbaarheid of lokale telefoonnummers. Het aantal bedrijven wat het telefoonnummer zo goed verstopt op de website dat het vrijwel onvindbaar is stijgt met de dag. Om precies die reden verbinden wij nu ook door met Oxxio!

Oxxio gaat dus nu wel, hoe zit dat met andere bedrijven?

oxxioEnergieDirect is terughoudend met het verstrekken van het normale telefoonnummer. Niet alleen is de klantenservice daar enkel bereikbaar via 0900 3347328, dat nummer is slechts van 09:00 tot 16:00 open en kost 70 cent per gesprek.

Helaas trekt EnergieDirect veel klanten aan via telemarketing, waardoor veel klanten dus geen e-mailadres hebben. Daarnaast hebben zowel Oxxio als EnergiedDirect veel klanten die het online systeem niet kunnen bedienen. Hierdoor is bellen met de klantenservice soms gewoon nodig.

VraagAlex werkt dagelijks aan het bereikbaarder maken van bedrijven. Het maakt niet uit hoeveel bedrijven onbereikbaar willen zijn, wij plaatsen het nummer wat wij weten te vinden gewoon op deze site.

Hoe kan ik een bedrijf toevoegen?

Ieder bedrijf is welkom op VraagAlex.nl. Daarom kun jij nu eenvoudig een reactie achterlaten onder dit bericht. Laat daar de bedrijfsnaam weten en het telefoonnummer (als je die hebt). Natuurlijk kun jij ook jouw mening over Oxxio en andere bedrijven achterlaten.

De reacties van andere Oxxio klanten vind je hier.

De reacties van EnergieDirect klanten vind je hier.

Wil jij reageren op deze blog of een bedrijf toevoegen? Laat jouw reactie achter onder deze blog.

Kiala klantenservice? Bel 020 262 1789!

Heel veel Nederlandse bedrijven kiezen ervoor om telefonisch onbereikbaar te zijn. Dat is jammer, zeker omdat doorschakel-diensten met een verhoogd gesprekstarief daar misbruik van maken. De Kiala klantenservice is daar een mooi voorbeeld van.

Hoewel de Kiala klantenservice telefonisch onbereikbaar is zegt het bedrijf achter 0900 0700 dat ze kunnen doorverbinden. De consument betaalt daarvoor een behoorlijk hoog tarief om uiteindelijk niet te zijn geholpen.

Kiala klantenservice

Waarom is de Kiala klantenservice onbereikbaar?

Simpel! Nu de overheid bedrijven dwingt om maximaal het lokale tarief te vragen voor een klantenservice denken bedrijven dat het draaiende houden van een klantenservice teveel geld kost. Bedrijven kiezen er daarom voor om gewoon geen telefonische klantenservice te hebben.

De Kiala klantenservice is ook zeker niet de enige onbereikbare klantenservice. Robin Mobile is een voorbeeld van zo’n bedrijf. Een bedrijf wat enkel bereikbaar is via chat en sociale media.

Worden bedrijven verplicht om telefonisch bereikbaar te zijn?

Nee. Bedrijven mogen zelf kiezen hoe bereikbaar (of onbereikbaar) ze willen zijn voor hun klanten. Wel is het zo dat het maximale tarief voor telefonische bereikbaarheid het lokale tarief moet zijn.

In Amerika is dit al eerder aan de orde geweest. Daar moet je als klant soms betalen voor een soort service abonnement. Zo kost het bellen naar de Amerikaanse ambassade bijvoorbeeld 15 dollar per gesprek, af te rekenen via creditcard.

 

 

Met Bitcoin afrekenen in de supermarkt, hoe dan?

Er is steeds meer mogelijk via internet. Wie online wil betalen gebruikt iDeal of creditcard. Maar wie met bitcoin wil betalen in de supermarkt heeft op dit moment nog de nodige uitdagingen. In deze blog deel ik de nieuwste inzichten die ik heb gekregen in de wereld van bitcoin. Jij leert hoe jij GRATIS aan bitcoins kunt komen en daarmee het begin kunt maken aan Bitcoin rekenkracht.

Om bij het begin te beginnen, BItcoin is een virtuele valuta, wat onlinebestaat. Bitcoin werkt zonder tussenkomst van banken en andere financiële instellingen. Bitcoin transacties zijn snel, veilig en betrouwbaar. Hierdoor is het een grote bedreiging voor banken, maar ook een grote kans voor de kleine burger.

Hoe kom ik aan GRATIS bitcoin?

bitcoinGratis bitcoin krijg ikzelf van Freebitco.io. Daar kun jij hele kleine stukjes bitcoin bij elkaar sparen. Door dit ieder uur te doen bouw jij een paar dollar per week op. Een paar dollar per week kan omgezet worden in honderden en uiteindelijk duizenden euro’s per maand.

Zorg dat jij gratis bitcoin krijgt via Freebitco.io en lees vervolgens verder over hoe jij rendement kunt halen uit de gratis bitcoin.

Hoe kan ik rendement halen uit gratis bitcoin?

Rendement halen uit bitcoin kan door te investeren in mining power. In feite koop je daarmee een stukje van de centrale bitcoin computer. Die centrale computer gaat transacties verwerken en geeft jou een heel klein stukje van de winst.

Hoe meer transacties, hoe meer geld jij krijgt. Omdat de meeste mensen uiteindelijk bitcoin zullen gebruiken om aankopen mee te doen is het nu een mooie kans om hiermee te beginnen.

Investeren om rendement te halen uit de bitcoin kan via Hashflare.io. Wil jij daar meer over te weten komen, stuur gerust een email of spreek mij aan via chat.

Hoe kan ik de gratis bitcoin uitgeven in de supermarkt?

Zodra jij geld verdient via de systemen kun je dat geld storten op jouw bitcoin wallet via Cryptopay. Daarmee krijg jij ook een creditcard waarmee jij in de meeste supermarkten kunt betalen via de Bitcoin.

Natuurlijk kun jij de bitcoin ook uitgeven om:

Wat vind jij van deze ontwikkeling? Heb jij geld in Bitcoin zitten? Laat jouw reactie achter onder deze blog.

DutchBelgiumEnglishUSA