Is Bitcoin de toekomst van geld?

Dagelijks ontvangen wij bij VraagAlex berichten over producten en diensten die duurder worden en kwaliteit van service die afneemt. Toen wij leerde hoe er maandelijks miljarden euro’s in circulatie worden gebracht wat feitelijk een schuld op onze schouders betekent zagen wij dat het anders moet.

Terwijl wij bezig blijven met klantenservice bereikbaar te maken via 020 262 1789 zagen wij ook een groeiend aantal vragen over het nieuwe geld. De Bitcoin is waar deze blog verder over gaat. Natuurlijk praten wij daarbij ook over een manier om voor slechts een paar euro te investeren in jouw toekomst!

Hoe kan ik het beste investeren in bitcoin?

Investeren in bitcoin kan op verschillende manieren. Veel mensen kiezen ervoor om een klein bedrag per maand te investeren in een systeem om bitcoins te genereren. Kijk op VRLX.nl/mine3 voor meer informatie daarover.

Wie verder wilt komen kiest voor een investering vanaf 599 Amerikaanse Dollars en investeert in Bitclub Network.

Dit systeem maakt het mogelijk om dubbel te verdienen. Allereerst verdien je door het genereren (minen) van nieuwe bitcoins. Daarnaast verdien je door het systeem met anderen te delen. Hoe meer mensen jij kunt inschrijven, hoe meer jij verdient. Schrijf jij niemand in? Dan verdien je nog steeds heel erg goed aan het genereren van bitcoins.

Hoe kan ik meer informatie krijgen?

Via ons YouTube kanaal, Bitcoin Update kun jij dagelijks de bitcoin update volgen. Daarnaast kan jij via het kanaal update video’s bekijken over de verschillende systemen waar wij in investeren.

Natuurlijk onderzoeken wij ook de sites die mogelijk wat minder betrouwbaar zijn. Wij steken daar altijd wat geld in om te zien of er geld uit te halen is en wanneer de site ophoud te bestaan.

Omdat wij via Bitcoin Update ook investeren in minder betrouwbare sites is om het geld te volgen. Wij doen het zodat jij alleen in de beste sites investeert.

Mogen wij jou begeleiden naar de juiste klantenservice medewerker?

Wij weten hoe moeilijk het kan zijn om de juiste persoon te vinden om jouw probleem op te lossen. Vorige maand nog sprak ik een medewerker van Ziggo die een nieuwe router zou opsturen naar een zakelijke klant. Nu, ruim een maand later heeft deze klant nog geen nieuwe modem ontvangen. Opnieuw het traject in dus en opnieuw een modem bestellen.

Vanuit VraagAlex willen wij jou helpen om de JUISTE persoon te bereiken en jouw klacht in een keer op te lossen. Wij helpen jou daarom niet alleen aan een telefoonnummer, verbinden jou natuurlijk ook gratis door en kunnen jou ook aan de hand nemen.

De basis van onze dienstverlening is gratis. Het enige waar wij geld voor vragen is bemiddeling in sommige situaties. Spreek jij bijvoorbeeld geen Engels en wil jij toch de klantenservice van AliExpress of Ryanair spreken? Kom jij er zelf niet meer uit met Ziggo, KPN of Telfort?

Wij gaan jou persoonlijk begeleiden en schrijven een artikel over de oplossing. Soms maken wij daar ook een video over. Alleen wanneer wij geen (anoniem) artikel mogen schrijven over de oplossing vragen wij een bijdragen in de kosten.

Hoe kan VraagAlex mij helpen tot een oplossing?

Zodra jij jouw probleem aan ons stuurt via chat, email of zelfs per post gaan wij voor jou aan de slag. Afhankelijk van het probleem vragen wij jou mogelijk om inlog gevens voor de sites die jij gebruikt. Mogelijk vragen wij ook om jouw klacht in een formele brief te zetten zodat wij deze kunnen overhandigen bij de klantenservice.

Natuurlijk zijn wij ook telefonisch bereikbaar wanneer jij de klantenservice liever zelf wilt spreken. Het telefoonnummer is 020 262 1789. Wij kunnen het telefoonnummer voor jou opzoeken en jou GRATIS doorverbinden. Dat betekent dat wij meestal gratis kunnen doorverbinden naar bedrijven als UWV, RDW en zelfs de Politie. Jij betaalt enkel de lokale belkosten.

Waarom is Lexa zo moeilijk te bereiken?

Het online dating seizoen is weer aangebroken. Naarmate de dagen korter worden neemt het aantal inschrijvingen op online datingsites (en apps) als Lexa enorm toe. Omdat ik als oprichter van VraagAlex nogal wat ervaring heb met de diverse datingsites vertel ik graag waarom ik Lexa niet zou aanbevelen en welke sites ik wel aanbeveel.

Te beginnen, Lexa kost flink veel geld voor wat je krijgt. Tot overmaat van ramp moet je ook nog eens op zeer vaste tijden bellen om de klantenservice te bereiken. Wanneer jij echter kiest voor de gratis datingsite Paiq kan jij zonder enige kosten daten met de leukste mannen en vrouwen van Nederland.

Mijn naam is Alexander van Dijl en ik beveel deze site persoonlijk ook aan op mijn website IkBenAlex.nl. Op die site help ik tevens mannen om zekerder te worden in de omgang met vrouwen.

Waarom Paiq en niet Lexa?

LexaPaiq is een leuke, gezellige datingsite, terwijl Lexa een enorm commercieel bedrijf is.  Paiq werkt met een gezellig klein team en gebruikt vooral mond tot mond reclame om te groeien. Door de uitstekende ervaring die ik had tijdens mijn datingleven praat ik er nog steeds heel erg positief over.

Dit terwijl ik bij het Lexa kantoor in Amsterdam ben geweest om te praten over de klantenservice. Het bedrijf wilde toen helemaal niet telefonisch bereikbaar zijn. Inmiddels is Lexa op Dinsdag en op Donderdag tussen 10:00 en 12:00 (in totaal 4 uur per week) telefonisch bereikbaar.

Heb jij problemen met Lexa? Laat het ons dan in ieder geval weten en maak jouw GRATIS account aan via Paiq.nl. Wanneer je dat via deze link doet help jij mij ook omdat ik daarmee de komende weken kans maak op vrijkaarten voor de Winter Efteling!

Nieuw verdienmodel voor VraagAlex teruggedraaid.

Vanuit VraagAlex kijken wij continu naar de mogelijkheden om meer te kunnen doen voor onze website bezoekers. Het geld wat nodig is om de diensten te betalen halen wij altijd vanuit de industrie. Zo wordt ons callcenter betaalt door aanbod wat gedaan wordt tijdens het gesprek en wordt deze website gefinancierd middels advertenties.

De laatste 2 weken hebben wij daarnaast gekeken naar de mogelijkheid om een klein deel van de computer van onze gebruikers te gebruiken om crypto-valuta te minen. Na uitvoerige tests, waarbij wij de ervaring van de gebruiker natuurlijk centraal stellen hebben wij moeten concluderen dat het te weinig toevoegt.

Allereerst vielen de inkomsten erg tegen (wij hebben in de 2 weken dat wij de tests hebben gedraaid amper 1 euro verdient). Daarnaast bleek de miner meer processorkracht in te nemen dan wat wij dachten.  VraagAlex is dan ook per direct gestopt met het gebruik van de computers van onze bezoekers om monero te minen.

Is het systeem wat VraagAlex gebruikte schadelijk?

Absoluut niet! Wij controleren alles wat wij doen uitgebreid voordat wij daadwerkelijk overgaan tot implementatie. Hoewel sommige virusscanners en beveiligingssystemen daar anders over denken kunnen wij met zekerheid zeggen dat de software geen kwaad kan.

Mocht je er zeker van willen zijn dat er geen schadelijke software op jouw computer staat? Via de GRATIS virusscanner van AVG kan jij direct jouw computer scannen en alle software die daar niet thuis hoort verwijderen.

VraagAlex zal in de toekomst dergelijke tools ook niet meer gaan gebruiken zonder expliciete toestemming van onze gebruikers. Wij willen jou hoe dan ook bedanken voor het begrip.

Wil jij meer weten over crypto currency en digitale valuta? Bekijk dan het Bitcoin Update YouTube kanaal en onze dagelijkse bitcoin update show LIVE iedere werkdag om 14:00.

Nog zo’n 17.000 handtekeningen nodig TEGEN de anti-privacy-wet!

Mocht je nog niet op de hoogte zijn, de nieuwe Sleepwet gaat de Nederlandse overheid in staat brengen om werkelijk iedereen af te luisteren. Als er een vermoedelijke crimineel bij jou in de regio woont kan dat jou ook overkomen.

Dat mag natuurlijk niet gebeuren en daarom nodigen wij jou vanuit VraagAlex ook uit om de petitie om een referendum op te starten te ondertekenen. Ondertekenen kan nu eenvoudig en ook heel snel via teken.sleepwet.nl. Door te ondertekenen wordt er een signaal afgegeven dat dit soort wetten niet zo makkelijk aangenomen moeten kunnen worden.

Wat zijn de gevolgen van de Sleepwet?

Kort samengevat, een verdachte crimineel mag nu met tussenkomst van de rechter worden afgeluisterd. Dat gaat veranderen. Door de nieuwe wet mag straks iedereen in de omgeving van de verdachte crimineel worden afgeluisterd. De enige persoon die daar toestemming voor hoeft te geven is de verantwoordelijke minister.

Volgens een uitzending van Arjan Lubach betekent dat feitelijk dat er vrijwel geen controle meer zal zijn over wie wanneer wordt afgeluisterd.

Wij hebben hier bij VraagAlex ook al mee te maken, nu dat zowel de Autoriteit Consument en Markt als het Agentschap Telecom heeft besloten om ons in de gaten te houden. Nu hebben wij niets te verbergen, maar betekent het voor ons een aardige administratieve rompslomp om de dienst een te bieden die wij aanbieden.

Bekijk hier de uitzending van Zondag met Lubach, ik hoop dat je daardoor tot besef komt hoe belangrijk het is dat ook jij jouw handtekening zet tegen deze wet.

Gezocht: Ryanair klachten!

Inmiddels hebben wij een punt bereikt waarop wij mensen echt willen gaan helpen om problemen met Ryanair op te lossen. Alleen doorverbinden met de klantenservice lijkt niet meer voldoende, daarom kun jij jouw klachten nu ook via ons melden.

Het eerste wat gedaan moet worden om van onze bemiddeling gebruik te maken is een reactie plaatsen onderaan dit bericht. Zo kunnen ook anderen lezen wat er aan de hand is en hopelijk meteen zien hoe het opgelost kan worden.

Vervolgens vragen wij jou ook om een beoordeling voor Ryanair te plaatsen op VRLX.nl/ryanair. Met de informatie die wij verzamelen zullen wij de klachten gaan bundelen. Bij minimaal 150 reacties voor het einde van 2017 zullen wij alle klachten uitprinten en een (Ryanair) vlucht boeken naar Dublin. De klachten zullen persoonlijk worden overhandigd bij het hoofdkantoor van Ryanair en 1 voor 1 door ons worden na-gebeld en besproken.

Wij sturen de klachten hoe dan ook (vertaald in het Engels) door naar het Ryanair hoofdkantoor, ook wanneer er minder dan 150 klachten zijn.

Hoe kan jij helpen om Ryanair klachten op te lossen?

Jij kunt ons helpen door dit bericht te delen. Dat kan bijvoorbeeld via Facebook, Twitter, WhatsApp en je mag natuurlijk ook de website VraagAlex.nl doorgeven in persoon.

Voel je ook vrij om de inhoud van deze pagina te kopiëren en elders te gebruiken met een link terug naar deze pagina.

Van de complete ervaring van het verzamelen en overhandigen van de klachten maken wij hier een reportage welke wij tevens aan Ryanair zullen aanbieden en uitzenden via ons YouTube kanaal.

VraagAlex nu 100% gratis te bellen!

VraagAlex heeft de bereikbaarheid van de klantenservice weer een stap verder in de goede richting kunnen helpen. Sinds vandaag is het mogelijk om 100% gratis te bellen via de nieuwe app!

Op de website VraagAlex.com vind je onder andere de mogelijkheid om gratis te bellen via de Localphone app. Met deze app kun jij via een internetverbinding (zelfs via 4G) gratis bellen met het nummer 2190728.

Het nummer werkt alleen via de app. Bel jij vanaf een andere telefoonlijn, bel dan 020 262 1789 of met het nieuwe nummer 1812.

Waar verdient VraagAlex haar geld mee?

Eenvoudig gezegd, wij gebruiken de eerste paar seconden van een gesprek om jou een cadeau te geven. Wij vragen daarbij om toestemming om jou later een aanbod te doen voor een besparing. Iedereen die positief reageert en later op het aanbod ingaat geeft ons een paar euro om de dienstverlening verder mee te laten groeien.

Natuurlijk houden wij onze partners voortdurend in de gaten om te controleren of jij inderdaad de beste aanbiedingen krijgt en vooral niet te vaak wordt gebeld. Dankzij onze partners kunnen wij deze dienst geheel gratis aanbieden voor de consument.

Heb jij tips, ideeen of klachten? Laat het dan weten door jouw reactie achter te laten onder dit bericht.

Waarom UWV & Politie 0900-nummers misbruiken?

1 juli 2017 zijn de regels rondom 0900-nummers aangepast. Commerciële bedrijven mogen voor de klantenservice nog maximaal het lokale tarief vragen. Ondanks dat niet ieder bedrijf zich aan de nieuwe regels houdt zijn er ook nog (semi-)overheidsinstanties die deze regels mogen negeren.

UWV & Politie hanteren beide een tarief van 2,8 cent per minuut met een starttarief van 9,51 cent. Daar bovenop komen de gebruikelijke belkosten, gelijk aan de kosten voor het bellen naar een vast telefoonnummer.

Omdat wij vinden dat instanties gewoon bereikbaar moeten zijn werken de nummers 1812 en 020 262 1789 nog altijd om door te verbinden met die organisaties.

Gaan de regels voor overheid nog veranderen?

Hoewel de overheid ons doet geloven dat wij in een democratie wonen blijkt dat vaak niet zo te zijn. Deze regels blijken ook buiten het democratische stelsel te vallen.

Omdat de regels puur en alleen zijn voor bedrijven aan wie ooit een bedrag is betaalt. Boetes van de Politie tellen hier helaas niet in mee, waardoor de Politie wel deze extra kosten mag blijven berekenen.

Naast de Politie zijn er ook nog andere bedrijven die de goedgelovige burger laten geloven dat klantenservices via duurdere nummers bereikbaar zijn. De meeste van deze nummers zijn ook 0900-nummers met een verhoogd gesprekstarief.

Wat gaat VraagAlex hier aan doen?

VraagAlex is inmidels bereikbaar via 020 262 1789, 1812 en sinds kort ook via het gratis internetnummer 2190728 via de Localphone app. Zoek jij daarom een klantenservice? Download de Localphone app GRATIS en bel iedere klantenservice zonder extra kosten.

Heb jij zelf tips of ideeen om de klantenservice bereikbaar te maken? Laat jouw reactie dan achter onder dit bericht.

 

VraagAlex test een nieuwe gratis bitcoin site

Het is niet geheel zonder tegenzin dat ik dit bericht plaats. De reden. Ik schrijf vandaag over een site die nog geen 2 weken online staat. Het mooie is wel, deze site geeft gratis mining power weg. 100GH/s. In termen van bekendere cloud mining sites, 0,1 TH/s.

Aanmelden is dus helemaal gratis en kan via VRLX.nl/mine4. Hoewel wij redenen hebben om aan te nemen dat deze (gratis) cloud mining site niet werkelijk bitcoins mined kijken wij wel of ze uitbetalen en wat ze dan precies uitbetalen.

Tijdens de dagelijkse bitcoin update praten wij over de sites die wij wel vertrouwen, sites als Hashflare en Bitclub Network.

Waarom deelt dit bedrijf gratis mining power uit?

Dat vragen wij ons ook af! Daarom raden wij aan om enkel een GRATIS account aan te maken maar vooral niet geld over te maken naar deze site. Wij houden ondertussen in de gaten wat er allemaal wordt uitbetaalt.

Verder, zodra wij weten of er daadwerkelijk wordt uitbetaalt laten wij dat weten. Zodra wij bewijs hebben of er wel (of niet) wordt gemined zullen wij dat ook laten weten.

CBR schaft 0900-nummer af!

Langzaam maar zeker worden ook overheid en semi-overheid klantvriendelijk. CBR heeft de stap gezet om het 0900-nummer af te schaffen en stapt over op een 088-nummer. Naar eigen zeggen om bereikbaarheid te verbeteren.

Helaas heeft CBR er geen rekening mee gehouden dat 088-nummers (ook) niet altijd bereikbaar zijn vanuit het buitenland. Wel kunnen wij als VraagAlex weer zonder problemen doorverbinden met het CBR. Ons nummer, 020 262 1789 blijft natuurlijk bereikbaar om doorverbonden te worden met CBR.

Waarom past CBR het nummer aan?

Hoewel ik het nooit zeker zal kunnen weten verwacht ik dat het CBR voor dit nummer heeft gekozen uit kostenoverwegingen. Een 0900-nummer kost meer dan een 088-nummer. Het nummer heeft een landelijke uitstraling waardoor niet meer te zien is waar het bedrijf zich bevind.

Wij maken vanuit VraagAlex (gevestigd in Utrecht) overigens al enkele jaren gebruik van het Amsterdamse netnummer 020. Wij blijven onze bereikbaarheid natuurlijk ook verbeteren om Nederlandse bedrijven bereikbaar te houden voor alle klanten.

Wat kost bellen naar CBR via het 088-nummer?

Vanuit Nederland kost bellen naar het 088-nummer hetzelfde als bellen naar een normaal vast telefoonnummer. Wie belt vanuit het buitenland kan met extra kosten worden geconfronteerd, omdat 088-nummers voor buitenlandse telecombedrijven niet altijd als vast nummer worden gezien.

Wij werken vanuit VraagAlex ook aan een oplossing voor 088-nummers en kunnen daar gewoon mee doorverbinden. Bel ons dan ook gerust, 020 262 1789.

DutchBelgiumEnglishUSA