Aardbeving in Turkije & Griekenland: 3 tips om snel thuis te komen!

Wie op dit moment in Griekenland of Turkije is zal ongetwijfeld iets gemekt hebben van de aardbeving van afgelopen nacht. Veel mensen willen snel naar huis of mensen die nog in Nederland zijn willen de reis afzeggen.

In deze blog deel ik een paar tips om zo snel mogelijk thuis te komen of een reis af te zeggen. Hoe dan ook helpt VraagAlex jou om snel in contact te komen met de reisorganisatie zodat jij heel snel en tegen minimale kosten verder geholpen kunt worden.

Het noodnummer van VraagAlex is te bereiken via 020 262 1789. Tot 18:00 hebben wij in ieder geval mensen klaarzitten om jou door te verbinden. Buiten de openingstijden kun jij middels een bespaarcode heel snel worden doorverbonden.

Welke reisorganisaties zijn via VraagAlex.nl te bereiken?

VraagAlex.nlIn principe is iedere reisorganisatie te bereiken via VraagAlex. Het gaat uiteindelijk wel om de organisatie die de reis daadwerkelijk uitvoert. Heb jij bijvoorbeeld via Vakantiediscounter geboekt, dan wordt jouw reis uitgevoerd door een andere reisorganisatie.

TUI, Cheaptickets, easyJet en Ryanair zijn hoe dan ook via VraagAlex.nl te bereiken. Op de pagina van het bedrijf kun je een bespaarcode vinden. Daarmee bespaar jij tijd en geld door de klantenservice snel aan de lijn te krijgen. Bel jij vanuit een EU land, dan bel jij tegen lokaal tarief naar het telefoonnummer, 020 262 1789.

Wat is er precies gebeurt?

Wij hebben nog zeer beperkt contact kunnen krijgen met reizigers daar. Wat er exact aan de hand is weten wij dus helaas nog niet. Zodra wij een update krijgen zullen wij de informatie natuurlijk plaatsen op deze website.

De onderstaande video laat zien wat wij tot nu toe weten:

Wil jij reageren op dit bericht? Dat kan onderaan deze pagina. Heb jij video of fotomateriaal die wij kunnen gebruiken om mensen in Nederland op de hoogte te houden? Stuur een email naar [email protected].

Originally posted 2017-07-21 07:36:49.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA