AH aanbiedingen: Albert Heijn vaak goedkoper dan Aldi!

Eenvoudig gezegd, door goed om te gaan met de AH aanbiedingen kan Albert Heijn zomaar goedkoper zijn dan budgetsupermarkten Aldi of Lidl.

De onderstaande video geeft verdere uitleg over de inhoud van deze blog.

Wanneer jij bijvoorbeeld regelmatig gebruikmaakt van de Knorr wereldgerechten kan je deze het beste kopen tijdens de 2-voor-1 aanbieding. Gebruik jij graag Glorix Toiletblokken, VraagAlex weet inmiddels dat de beste AH aanbiedingen hiervoor de Route 99 aanbieding zijn.

Hoe weet ik welke AH aanbiedingen ik moet gebruiken?

ah aanbiedingenWij hebben een aantal opvallende aanbiedingen gezien. Zo was vorige week de Big American Pizza in de 3 voor 2 aanbieding. De prijs voor een pizza is dan zo’n 2,50, terwijl er ook 2 voor 1 aanbiedingen zijn van hetzelfde pizza mark. De prijs voor een pizza is dan nog zo’n 1,50.

Pickwick IJsthee is ook regelmatig in de 2-voor-1 actie. Kaas is een typisch voorbeeld van wisselende aanbiedingen. Soms 25% korting, soms 2 voor 1, soms 2e halve prijs. Houd de aanbiedingen altijd goed in de gaten. Aanbiedingen herhalen zichzelf met enige regelmaat. Heb jij een aanbieding gemist, grote kans dat de aanbiedingen binnen enkele maanden weer terugkeert.

Wij gaan de komende maanden de AH aanbiedingen voor jou in de gaten houden zodat jij altijd op de hoogte bent van het juiste moment om producten te kopen en welke AH aanbiedingen jij beter kunt negeren. Een makkelijk voorbeeld, vorige week waren komkommers 2 voor 1, deze week 2e halve prijs. Vorige week was dus een moment om komkommers te kopen, deze week zijn andere dingen weer in de aanbieding.

Met welke besparingen kan VraagAlex nog meer helpen?

VraagAlex is hier om jou te helpen aan de beste besparingen. Wanneer jij belt met 020 262 1789 kan jij besparen op Internet, TV & bellen, mobiel, energie en een dagelijks toenemend aantal producten en diensten.

Meer besparen? Kijk op de pagina VraagAlex.nl/bespaarcoach. Daar vind jij geen AH aanbiedingen, wel manieren om te besparen en zelf te vergelijken. Via 020 262 1789 helpen mijn collega’s jou verder, via VraagAlex.nl/bespaarcoach kan jij zelf rondkijken en vergelijken.

Heb jij bespaartips die jij wilt delen? Laat jouw reactie achter onder dit bericht.

Originally posted 2017-03-13 22:19:34.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA