AirArabia klachtenstroom loopt door…

Plannen om een vlucht te maken met AirArabia? Denk goed na! In deze blog vertel ik over de klachten die wij binnen krijgen en hoe AirArabia nog minder klantvriendelijk is dan Ryanair!

Waar jij als klant van Ryanair nog kunt terugvallen op sites als EUclaim of een reisverzekering gaat dat bij AirArabia een stuk lastiger. Het bedrijf is namelijk gevestigd buiten de EU. Hierdoor is het een stuk lastiger om dit bedrijf juridisch aan te pakken, ondanks dat de EU regels wel gelden voor dit bedrijf.

Welke klachten komen er binnen over AirArabia?

airarabiaOm te beginnen, vertragingen. Dat is ook hoe ik dit bedrijf ken. Vertragingen van 5 uur of langer zijn zeker geen uitzondering. Hoewel de EU regels voorschrijven dat een luchtvaartmaatschappij moet compenseren houd AirArabia zich niet aan deze regels. Je moet sterk in je schoenen staan en heel veel tijd (en geld) hebben om dit bedrijf aan te pakken.

Laten we een stap verder gaan, extra kosten voor een koffer. Daar worden wij nu ook vaker over gebeld. Je checkt een koffer in en krijgt bij de gate te horen dat je nog even 50 euro extra moet betalen. Hoewel jij dit als passagier natuurlijk gewoon kunt weigeren zijn er genoeg mensen die het wel betalen.

Wat kun jij doen met een klacht over AirArabia?

Natuurlijk denken wij bij VraagAlex liever in oplossingen dan problemen. Daarom hierbij een paar eenvoudige dingen die jij wel kunt doen.

  1. Ga naar de website van het bedrijf en neem contact op via het contactformulier. Doe dit iedere dag tot dat jij een reactie krijgt.
  2. Is de reactie niet naar wens? Ga gewoon door!
  3. Laat jouw ongenoegen weten door een reactie achter te laten op de pagina op onze site. Zo kunnen wij weer mensen waarschuwen.

Heb jij meer klachten die jij wilt delen? Ook hier kun jij jouw reactie achterlaten.

Originally posted 2017-05-05 05:13:49.

Een reactie op “AirArabia klachtenstroom loopt door…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA