Taking too long? Close loading screen.

AliExpress Nederland: De tip van de dag: Enkel bereikbaar via China!

AliExpress NederlandVoor wie iets bestelt heeft en Nederlandse service verwacht van het Chinese bedrijf AliExpress Nederland komt er een vervelende verassing. De service van AliExpress Nederland is namelijk on-Nederlands. Retourrecht heb je niet. Service is via de website en in het Engels (mocht je geen Chinees spreken).

In de tip van de dag video leg ik jou vandaag uit hoe AliExpress Nederland wel bereikt kan worden. Wat jij kunt doen om hopelijk alsnog de service te krijgen die jij mogelijk verwacht van het bedrijf.

Om het bedrijf te bereiken ga je naar AliExpress.com of klik je hier.

Reacties over AliExpress Nederland

Natuurlijk vind ik het altijd fijn als jij reageert onder deze pagina. Laat weten wat jouw ervaringen zijn met AliExpress Nederland, de bestelprocedure, de website en alles daaromheen. Op de algemene pagina zijn er inmiddels ruim 40 reacties binnengekomen over dit bedrijf.

Wij helpen jou ook heel graag met het oplossen van klachten en het omschrijven van problemen. Zo kunnen andere kopers daar weer van leren.

Producten gekocht via de website AliExpress.com zijn van wisselende kwaliteit. Vaak zijn deze wel een stuk goedkoper dan vergelijkbare producten in Nederland. Daar komt bij dat producten met een prijskaartje hoger dan 25 euro in aanmerking komen voor invoerkosten en BTW. Dit kan vervelende gevolgen hebben wanneer een pakketje in Nederland arriveert.

Dit kan betekenen dat jij nog ruim 15 euro invoerkosten moet betalen. Daarnaast ook nog 21% over de waarde van het pakketje aan BTW.

Naast een levertijd die kan oplopen tot wel 60 dagen is het aan jou of jij wel of geen bestelling wilt plaatsen.

Ervaringen met AliExpress Nederland

Wij lezen heel graag de reacties van de bezoekers van deze pagina. Heb jij daarom een product gekocht waar jij heel blij mee bent, of juist service gekregen waar jij totaal ontevreden over bent, laat het weten door jouw reactie achter te laten..

Iedere reactie is welkom, en door te reageren kunnen wij jou mogelijk ook helpen om eventuele problemen of klachten op te lossen.

9 reacties op “AliExpress Nederland: De tip van de dag: Enkel bereikbaar via China!
 1. Ik heb een hele slechte ervaring met aliexpress. In april heb ik schoenen besteld en betaald, maar nooit gekregen. Ik ben nu al tijden bezig, mijn geld terug te krijgen, maar aliexpress reageert nergens op. Ik weet gewoon niet meer wat ik nog kan doen!! Ook mijn dochter heeft dezelfde ervaring.

 2. ik heb meerdere dingen besteld , een tasje voor een laptop ,die zo ineens werd aan gegeven als het zij geleverd, g4 led lampen 5 maanden geleverd met iedere keer de melding liggen bij postnl de laatste een laptop accu die was bestel en betaald en werd zo op de lijst veranderd dat ik opnieuw moet betalen maar dan wel € 8 duurder

 3. Even een aanvulling op mijn vorige bericht: Ik weet inmiddels definitief, dat ik mijn geld NIET terug krijg van aliexpress. Dus, het motto van aliexpress: Niet geleverd, geld weg!

  • Dag Sandra,

   Met welk middel heb je betaald? Het is bij PayPal bijvoorbeeld zo dat je verzekerd bent dat je je aankoop ontvangt, als jij je bestelling dus niet ontvangt kan jij je geld terugkrijgen van PayPal.

   Laat even weten of je met PayPal betaald hebt of een ander betaalmiddel, dan kunnen wij kijken wat we voor je kunnen betekenen.

   Groet,
   Tom van de VraagAlex Klantenservice

 4. Ik heb in december 2016 een stel coolings fans besteld voor Cooler Master Notepal u3. Conrad kon de ventilatoren niet los leveren en stelde voor het eens bij AliExpress te proberen. Naar lang zoeken de fans gevonden. Netjes betaald en maar nooit ontvangen. Er is ook nooit gereageerd op mijn vragen wanneer ik het product zou gaan ontvangen. Intussen was de tijd verstreken en ik heb ook nooit mijn geld terug gezien. Het ging weliswaar maar om een klein bedrag maar toch…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

DutchBelgiumEnglishUSA