Alles-in-1 voor 29,95 per maand, het hele jaar!

De aanbiedingen voor alles-in-1 pakketten vliegen je om de oren. De ene aanbieder met nog meer korting voor jou als nieuwe klant als de ander. 35 euro per maand, 29 euro per maand, zelfs 19 euro per maand. Maar wat gebeurt er als jij na 6 maanden jouw alles-in-1 pakket nog in huis hebt? Schiet de prijs omhoog naar 39,95, 45,95, 65 euro of nog meer?

Alles-in-1Wij hebben een alles-in-1 pakket gevonden waar jij het hele jaar gebruik van kunt maken voor een vaste lage prijs van 29,95 per maand. Wegens grote belangstelling kan het even duren voordat jij wordt aangesloten.

Wil jij direct overstappen? Ga naar https://vraagalex.nl/nle of bel 020 262 1789.

Waarom heeft deze alles-in-1 geen aanbieding?

Alles draait om geld. Bij een voordelig alles-in-1 pakket in de eerste paar maanden betaal jij het later volledig terug. Soms gaat de prijs omlaag en betaal jij als nieuwe klant aansluitkosten. Hoe ze het ook brengen, als je gewoon kijkt naar de totaalprijs voor een heel jaar, pas dan ga jij echt besparen.

Een aanbieding is dus alleen goed voor een nieuwe klant, De bestaande klant gaat daar niet meer van profiteren. Daarom bevelen wij van VraagAlex https://vraagalex.nl/nle aan. Denk daarbij aan de 117 televisiezenders die jij ontvangt, het snelste ADSL internet wat beschikbaar is op jouw adres en eventueel de mogelijkheid om over te stappen naar glasvezel (mocht het beschikbaar zijn.

Kan ik ook alles-in-1 vergelijken?

Zeker! Wij hebben daar een speciale pagina voor. Daar kun jij niet alleen alles-in-1 vergelijken, jij kunt ook kijken naar pakketten met alleen internet, alleen TV of alleen bellen. Alles is mogelijk! Kijk op VraagAlex.nl/bespaarcoach voor deze besparing en nog veel meer besparingen!

Liever telefonisch advies? Dat is zeker mogelijk! Wanneer jij belt met VraagAlex via 020 262 1789 kun jij nu direct een bespaarcoach aan de telefoon krijgen die jou verder helpt met alle mogelijke besparingen.

Originally posted 2017-02-05 07:29:55.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA