Alternatief Openbaar Vervoer, hoe gaat de toekomst eruit zien?

Vorig jaar nam ik deel aan een uitzending van Undercover in Nederland. Tijdens de uitzending maakte ik duidelijk hoeveel problemen er zijn met de OV-chipkaart. Helaas is er nog altijd geen geschikt alternatief openbaar vervoer.

De komende jaren kan een aantal kanten opgaan. Er kan een totaal nieuwe infrastructuur komen, waardoor nieuwe systemen als de Hyperloop deel gaan uitmaken van het systeem.

Wat kan een alternatief openbaar vervoer gaan zijn?

alternatief openbaar vervoerUiteindelijk wil de gebruiker van het openbaar vervoer zo snel, comfortabel en efficiënt mogelijk van A naar B komen. Het maakt de gebruiker niet uit of dat nu gaat via NS, Arriva, RET of GVB. Daarom is het op dit moment ook vreemd dat gebruikers van het OV-systeem nog altijd langs meerdere loketten moeten gaan om tot een oplossing te komen.

Een eenvoudig alternatief openbaar vervoer systeem kan ook de zelf rijdende auto worden. Wanneer de zelf rijdende auto mensen van A naar B gaat brengen kan de kilometerprijs zomaar eens goedkoper worden dan dat van de treinen en bussen.

Sterker nog, door gebruikers te kennen zou het zelfs helemaal gratis kunnen worden.  De werkelijke kosten om het systeem in stand te houden kunnen geheel gefinancierd worden door partners. Daarnaast kunnen partners ook gratis ritten aanbieden, bijvoorbeeld naar een vliegveld, restaurant of supermarkt.

Wat wil VraagAlex doen aan een alternatief openbaar vervoer?

Met een grote toename van het aantal telefoontjes bij onze callcenters zal VraagAlex zich openstellen om de klantenservice voor het alternatief openbaar vervoer geheel op zich te nemen.

VraagAlex weet hoe een toenemend aantal telefoongesprekken mensen naar het bedrijf toetrekt en hoe alle kosten terugverdient kunnen worden. VraagAlex staat in ieder geval 100% achter een alternatief openbaar vervoer en wil er ook alles aan doen om het tot een succes te maken!

Welke initiatieven zijn er nu in Nederland?

Wij hebben inmiddels contact opgenomen met Delft Hyperloop en zijn op zoek naar meer initiatieven. Heb jij een tip? Stuur een email naar [email protected].

Originally posted 2017-04-22 07:50:21.

Een reactie op “Alternatief Openbaar Vervoer, hoe gaat de toekomst eruit zien?
 1. Interessant artikel i.v.m. gratis openbaar vervoer, en stel mij dan ook de vraag, hoe men dit voor elkaar krijgt, maar ook wel vermoed dat het mogelijk is. Daarnaast, met zelfrijdende auto,s wel ook overtuigd ben, dat men geen individuele eigen auto meer hoeft aan te schaffen, zou ook mijn inzien geraliseerd worden, en ook de toekomst zal zijn. Dan hebben het nog niert gehad, over eigen energie winning, en wel degelijk ook in geloof, dat dit ook de echte toekomst zou worden. Er is natuurlijk nog de kostprijs, maar dit is ook te regelen door bedrijven, of energie bedrijven, om dit systeem te financieren, mits maandelijks afbetalingsplan, wel degelijk gerealiseerd kan worden. Niet blijven betalen, per maand, want dit zal door energie bedrijven wel, eerder toepassen, en mij ookr niet zal verwonderen, maar er zal ook wel van andere bedrijven, voldoende concurentie komen, die dergelijk, alternatieve nu ook al aanbieden.

  Munsk van Tesla auto,s heeft ook nieuwe fabriek voor te gaan produceren van accus en opladen niet alleen voor auto,s, maar ook voor oplden van zonnenergie, en ook meer milieu vriendelijkere energie mee kunt opslagen worden. Dit is momenteel de beste interes-
  sante mogelijkheden zijn, in de nabije toekomst zal bieden.

  Waterstof komt er ook nog aan, vooral voor vrachtwagens en scheepvaart, en ander, en ook noodzakelijk acht, i.v.m. Co2 grenzen al overschreden zijn, mij ook duidelijk zijn gewor
  den.

  De Robotten komen er ook nog, en in later stadium, om ook burgers te helpen, die behulp beoefende nodig hebben, en ook niet meer alleen zullen zijn, wegens eenzaamheid bij oudere groot probleem blijken te zijn, dit groot probleem ook grotendeel of tegelijk ook goed alternatief zou kunnen zijn, vermoed ik althans. Indien zij niet tegendraads tegen kunnen werken, weet ik niet, want zij zijn wel intelligent, maar hier zal wel mouw aan gepast worden, dat zij niet kunnen tegenwerken, hoop ik althans, en vermoed dat daar ook wel rekening mee zal gehouden worden.

  Zover zal het komen, en zijn intelligente robotten, die op heel veel plaatsen in fabrieken en zelfs kleiner kantoren, zoals makelaars of verzekeringskantoren, tot zelfs in advocaten kantoren van medewerkers zullen ingezet kunnen worden, en ook gebruikt zal worden, wegens deze ook hoge capaciteiten en denkvermogen en capaciteiten zullen hebben.Wij gaan naar nieuw industriële evolutie, daar ben ik wel van overtuigd.

  GEEF OOK NOG BELANGRIJK OPMERKING
  INGEN, I.V.M. MET VERGIF IN ONZE
  WERELD.

  Nu nog de grote massale aangestoken bosbranden, voor palm olie productie nog elimIneren, die ten slotte ook nog vergiftigde Glyfosaat of onkruid verdelgers gebruiken, die wel degelijk hoog kankerverwekkende risico,s inhouden, en nog op wereldschaal overal in voedingsproducten bevinden, en massaal worden toegepast, en dan maar de kankerfond
  sen volop steunen, of met de kraan open dweilen. Dit is de tegenovergestelde werkelijke wereld waarin wij al vele lange jaren in ons bevinden, leven de technische evolutie, als er steeds meer mensen en jongere kankers krijgen, de laatste jaren wel degelijk overal on-
  schuldigen slachtoffers maakt, met hoge medische kostprijs ook tegelijk aan verbonden is.

  (zie ook, weekmakers van plastic, op Google en vergif in Italië) door de afval maffia die zich nu ook in Spanje, en die voedingsproducten op ons bord terecht komen, onvoorstelbaat om alleen geldgewin ten kosten van onschuldige miljoenen burgers die hier totaal geen kennis van hebben, en ook degene die deze voedings
  producten verkopen. Op deze wijze wij ons laten vergiftigen, omdat er geen kennis van is, en onze eigen wereld totaal vergiftigen wordt, zonder het eigenlijk te beseffen, maakt het nog vele malen erger, dan het al is..

  Zie plastiek in al de oceanen, waarvan de kankerverwekkende weekmakers in vrij komen, tot in de kleinste organisme, en ook in mosselen en garnalen, deze weekmakers stof-
  fen aanwezig zijn. ook in plastic drankflessen niet echt gezond zou zijn, volgens de onder-zoeken. (via Googel, weekmakers van plastic)
  kunt u veel achterhalen, hoever dit wereld-
  probleem reikt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA