Bel Dynalogic nu GRATIS via 020 262 1789!

Met de toenemende klachtenregen over het bedrijf Dynalogic hebben wij via VraagAlex.nl weer een manier gevonden om jou gratis door te verbinden. Hierdoor betaal jij het lokale gesprekstarief in plaats van 45 cent per minuut.

Hoewel een klantenservice dergelijke kosten niet mag vragen komt Dynalogic ermee weg omdat jij feitelijk geen klant bent van het bedrijf. Natuurlijk kun jij op de Dynalogic pagina op VraagAlex.nl ook jouw klacht melden.

Waarom vraagt Dynalogic zoveel geld?

dynalogic

Klantenservice is een van de makkelijkste manieren om geld te verdienen. Zeker wanneer jij heel veel bellers hebt en mensen lang in de wacht kunt laten staan. Stel dat jij mensen gemiddeld 10 minuten laat wachten voor 45 cent per minuut. Op dat moment haal jij al 4,50 binnen voordat het gesprek begint. Vermenigvuldig dat met een groot aantal mensen wat afhaakt en wel betaalt kun je een callcenter draaiende houden voor dit bedrag.

Hoewel Dynalogic deze tactiek natuurlijk zal ontkennen blijken meer bedrijven dit in het verleden gedaan te hebben. Internetprovider Scarlet bijvoorbeeld kwam met kwalitatief minderwaardig internet en maakte meer winst via de  klantenservice dan via welke andere afdeling dan ook.

Energiebedrijf Energie:Direct (onderdeel van Essent) doet vergelijkbare dingen. Hoewel ze daar slechts 70 cent per gesprek vragen blijven veel mensen buiten de (zeer beperkte) openingstijden bellen.

Gaat het tarief omlaag met de nieuwe wetswijziging?

Nee. Althans, het hoeft niet. Omdat het hier niet gaat om een klantenservice voor betalende klanten mag het bedrijf gewoon een hoger tarief blijven vragen. Vergelijkbaar is bijvoorbeeld 9292, die nog altijd 90 cent per minuut mogen vragen voor het opvragen van een reisadvies via telefoon.

OV-bedrijven verwezen zelfs door naar 9292.nl voor advies over de eigen abonnementen, zodat het bedrijf daar geen kosten voor hoeft te maken.

Natuurlijk ben jij zoals altijd welkom om jouw reactie te geven. Vertel ons wat jij vind van Dynalogic en deze manier van service leveren.

Originally posted 2017-06-09 16:32:10.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA