Belangst? Bang om te bellen? Kom daar in 17 minuten vanaf!

Heb jij last van belangst? Vind jij het spannend om de telefoon te pakken en een klantenservice te bellen? Vind jij het moeilijk om een verkoopgesprek te doen?

Mijn naam is Alexander V. van Dijl en ik wil jou helpen om over jouw belangst heen te komen. Heb jij de onderstaande video al via YouTube bekeken, lees dan meteen verder onder deze video.

VraagAlex belangst coaching

belangstBeter leren bellen? Als consument kom jij vaak in aanraking met klantenservices en callcenters. Wij gaan oefenen met gesprekken en gaan jou aan de telefoon krijgen.

Het overwinnen van belangst is er voor mensen die:

  • Bang is om te bellen.
  • Willen leren verkopen in een callcenter.
  • Beter willen overkomen aan de telefoon.

Voldoe jij aan 1 of meerdere van deze criteria, dan mag jij je aanmelden om over jouw belangst heen te komen. Het is natuurlijk ook zo dat jij na het volgen van het traject coach kunt worden om ook andere mensen te helpen.

Wil jij je direct aanmelden? Klik hier en betaal 97 euro per maand met een niet-goed-geld-terug garantie voor de eerste 30 dagen. Daarna is het maandelijks opzegbaar. Na 12 maanden stopt de automatische betaling en kun jij altijd contact opnemen voor verdere vragen.

Wil jij komen praten over belangst of mijn school, vereniging of callcenter?

Zeker! Sterker nog, dat kan zelfs helemaal gratis! Het enige wat ik vraag is minimaal 50 mensen in de zaal te hebben en voor iedereen die  komt een boek af te nemen. De kosten voor het boek zijn 24,95 per stuk.

Voor iedereen die zich inschrijft voor het traject ontvang jij een commissie van 50%! Schrijft iemand zich in en maakt die persoon het volledige jaar af, dan ontvang jij dus 582 euro.

Praten over de mogelijkheden? Bel 030 655 1979. Mocht ik even niet bereikbaar zijn, laat dan een bericht achter, dan bel ik jou zo snel mogelijk weer terug.

Originally posted 2017-05-03 09:44:38.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA