Bespaarcode: Soms kun je worden doorverbonden, maar niet altijd…

Een bespaarcode op de website VraagAlex.nl werd voorheen een “doorverbindnummer” genoemd. Ons doel blijft altijd om het mogelijk te maken om door te verbinden naar de klantonvriendelijke bedrijven. Helaas lukt dat niet altijd, waardoor een bespaarcode soms enkel dient als een manier om van het klantonvriendelijke bedrijf over te stappen naar een betrouwbaar, klantvriendelijk bedrijf.

Op dit moment ligt onze focus op de bereikbaarheid van energiebedrijven. Daarom vind jij bespaarcodes, zowel bij bedrijven als de bereikbare NUON en Eneco als de onbereikbare Essent, Eon, EnergieDirect en Oxxio.

Hoe weet ik of ik met een bespaarcode kan worden doorverbonden?

bespaarcodeDat is lastig om te zeggen. Meestal weet je het omdat een bespaarcode alleen werkt als er een normaal vast telefoonnummer bij staat of incidenteel een 0900-nummer tegen lokaal tarief. Hoewel wij er geen gewoonte van maken kunnen wij in uitzonderlijke gevallen via een bespaarcode doorverbinden met lokale 0900-nummers.

Wanneer jij belt met een bespaarcode waar niet mee doorverbonden kan worden krijg jij een VraagAlex Bespaarcoach aan de lijn die jou helpt aan een besparing middels een overstap. Zo bespaar jij bijvoorbeeld op Internet, Televisie, Vast bellen, Energie en zelfs op mobiel bellen via de bespaarcoaches.

Kan ik ook zelf besparen via VraagAlex.nl?

Zeker! Als jij gaat naar de pagina “Bespaarcoach” zie jij de besparingen die wij kunnen bieden. Heb jij tips voor producten of diensten waar jij op kunt besparen, laat het ons dan vooral weten.

Jij kunt altijd bellen naar 020 262 1789 of een email sturen naar [email protected]. Een bericht via de chat is natuurlijk ook meer dan welkom.

Wil jij zelf bespaarcoach worden voor VraagAlex.nl? Ga dan naar onze vacature pagina, waar wij onze innovatieve en nieuwe manier van werken toelichten en jou de mogelijkheid bieden om extreem goed te verdienen door het leveren van de beste service van Nederland.

 

Originally posted 2017-01-20 22:05:38.

Een reactie op “Bespaarcode: Soms kun je worden doorverbonden, maar niet altijd…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA