NUON, Eon, Essent, Engie werken met bloedkool…

Tot dat ik vandaag de uitzending van Kassa bekeek had ik nog nooit van de term “bloedkool” gehoord. Inmiddels weet ik dat bloedkool een term is die wordt gebruikt om de slechte omstandigheden in de mijnen in Columbia aan te duiden.

Wat is het voordelen van bloedkool?

Bloedkool bij Essent, NUON, RWE en EngieNatuurlijk zijn er niet alleen maar nadelen. Energiebedrijven benoemen met name de kosten een voordeel. Bedrijven beweren dat het allemaal stap voor stap vooruit gaat. Wil jij zeker weten dat jouw energie afkomstig is uit een betrouwbare bron, bel ons dan via 020 262 1789 en vraag naar voordelige groene stroom.

Wij leveren bijvoorbeeld groene stroom van Essent, Engie, Budget Energie, Green Choice, Qurrent en NLE. Zo weet jij dus zeker dat jouw energie uit een betrouwbare bron afkomstig is. Natuurlijk kijken wij ook bij groene stroom naar zowel de prijs als de aanbieder die het beste bij jou past.

Is grijze stroom altijd goedkoper dan groene stroom?

Zeker niet! Sterker nog, wanneer jij met ons contact opneemt kunnen wij ook de grijze stroom meenemen in de vergelijking en blijkt regelmatig dat groene stroom zelfs voordeliger is dan grijs. Een ding is wel zeker, wanneer jij lang klant blijft bij dezelfde energiemaatschappij, dan ga jij extra betalen.

Ben jij uit op de beste prijs voor stroom en gas? Wil jij niet dat er bloedkool wordt gebruikt voor het opwekken van jouw energie? Neem dan contact op met 020 262 1789 en wij gaan jou het advies geven van welke energiemaatschappij het beste bij jou past. Wij kunnen vergelijken op prijs, maar ook op maatschappij, heb jij bijvoorbeeld een voorkeur voor Essent (of ben jij daar al heel lang klant), dan helpen wij jou graag een een verlenging.

Wij vergelijken ook de aanbiedingen met cadeautjes! Wij zien daarbij dat jij het cadeautje altijd minimaal terugbetaalt, vaak meer dan 1 keer.

Originally posted 2016-12-10 21:41:52.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA