Budgetcoach: VraagAlex helpt jou binnen 3 jaar uit de schulden!

Slimmer omgaan met geld? Uit de schulden komen? Of gewoon met een paar eenvoudige stappen meer overhouden aan het eind van de maand? Een VraagAlex Budgetcoach helpt jou GRATIS en graag!

Jij gaat jouw budgetcoach pas betalen als jij UIT DE SCHULDEN BENT! Onze budgetcoach gaat jou dus NIET verder in de problemen helpen en staat geheel aan jouw kant!

budgetcoachHeb jij schulden? Dan nodig ik jou graag uit om verder te lezen. Wil jij gewoon besparen op de vaste lasten? Dan is onze bespaarcoach meer voor jou en nodig ik jou uit om te bellen met 020 262 1789 of om verder te lezen op VraagAlex.nl/bespaarcoach. Daar krijg jij alle VraagAlex tips over besparingen op jouw vaste lasten. Van Internet, TV & vast bellen voor 29,95 per maand tot onbeperkt mobiel internet, bellen en SMS voor 14,95 per maand!

Persoonlijk advies nodig van een VraagAlex Budgetcoach?

Heb jij schulden en is het tijd om daaraan te werken? Een VraagAlex budgetcoach kan jou op weg helpen met een gratis budgetplan en zonder wettelijke schuldsanering of BKR registraties!

Niet alleen dat, onze budgetcoach helpt jou ook op weg door bepaalde vaste lasten te verlagen. Zo gaan wij bijvoorbeeld kijken naar welke supermarkten jij in de buurt hebt en hoe jij daarmee kunt besparen. Wist jij bijvoorbeeld dat het “AH Basic” merk van Albert Heijn vrijwel altijd goedkoper is dan de producten bij Aldi en Lidl?

Onze budgetcoach gaat jou helpen met een overzicht. Daarvoor wil hij van jou weten hoeveel schulden jij hebt en bij welke bedrijven. Daarnaast is het essentieel om te weten hoeveel geld jij op dit moment verdient en wat jouw vaste lasten zijn. Wij vragen jou om inzicht te geven in de contracten en abonnementen die jij hebt lopen en gaan jou een budget geven.

Met het overzicht gaan wij dan voor jou aan de slag. Jij krijgt een maandelijks aflossingsplan waarmee jij in sneltreinvaart van jouw schulden af gaat komen. Na het aflossen van de schulden gaan wij jou helpen om vermogen op te bouwen. Jij krijgt heldere uitleg over hoe wij vanuit VraagAlex geld investeren om daar enorme rendementen op te behalen.

Wil jij direct stappen zetten? Plan dan vrijblijvend een telefonische intake in. Dat kan via alexandervdijl.youcanbook.me of klik hier. Jij kunt direct in de agenda een afspraak inplannen.

Hoe ziet een budget van een VraagAlex Budgetcoach eruit?

Laten we voor dit voorbeeld even uitgaan van een gemiddeld huishouden en de volgende kosten:

 • Huur / hypotheek: 500 per maand
 • Telefoonrekening: 19,95 per maand (betaal jij nu meer, klik hier)
 • Internet en televisie: 29,95 per maand (betaal jij nu, klik hier)
 • Electra en gas: 100 per maand
 • Verzekeringen: 200 per maand
 • Boodschappen: 600 per maand
 • Rente en kosten: 50 per maand
 • Totaal kosten: 1499,90 per maand

Laten we dan ook uitgaan van een gezamenlijk inkomen van 1750 euro per maand.

De totale schuldenlast uit dit voorbeeld is ingedeeld als volgt:

 • Schuld A: 1549 (maandelijkse kosten: 15)
 • Schuld B: 259 (maandelijkse kosten: 3)
 • Schuld C: 1950 (maandelijkse kosten: 24)
 • Schuld D: 367 (maandelijkse kosten: 8)
 • Totaal schulden: 4125

In deze situatie kan er al ruim 250 euro per maand worden afgelost en dat gaat dan ook gestructureerd gebeuren. Allereerst worden de schulden op een rij gezet van klein naar groot en wordt de kleinste schuld als eerste volledig afgelost.

De volgorde wordt dan:

 • Schuld B
 • Schuld D
 • Schuld A
 • Schuld C

Zodra de eerste schuld is afgelost wordt dan het bedrag wat eerder werd uitgegeven aan rente en kosten bij de aflossing van de tweede schuld opgeteld. Zo heb je voor de eerste schuld (schuld B) 250 euro per maand en voor de tweede schuld (schuld D) 253 euro per maand.

Al het extra geld (bijvoorbeeld vakantiegeld) gaat natuurlijk ook mee in het aflossen van de schulden.

Dankzij deze techniek ben jij in dit voorbeeld al binnen 1 jaar van alle schulden af en kun je vermogen gaan opbouwen. Door 250 euro per maand goed te investeren heb jij binnen 30 jaar een half miljoen euro voor een prima pensioen.

Klaar voor een afspraak met jouw budgetcoach?

Wil jij meer weten en direct een afspraak inplannen? Klik hier!

Wat kost een VraagAlex budgetcoach?

Onze winst is jouw succes! Wij helpen jou niet alleen uit de schulden, wij zorgen er ook voor dat jij goed om leert gaan met geld en nooit meer in de problemen zult komen. Sterker nog, door het VraagAlex traject te doorlopen ben jij ook niet meer afhankelijk van een staatspensioen of enig potje van de overheid.

Het traject is niet gratis, maar betalen hoef jij pas te doen zodra jij echt uit de schulden bent. Of dat nu 1, 2 of 3 jaar duurt, jij zult heel snel gaan merken dat schulden sneller teruglopen. Het complete traject kost 25 euro per maand. Het is aan jou hoeveel maanden jij ons wilt steunen. Vind jij het traject bijvoorbeeld 300 euro waard, dan betaal jij 12x 25 euro. Vind jij het traject 3000 euro waard, dan betaal jij 120x 25 euro. Ben jij klaar om te betalen? Klik hier. Liever eerst een vrijblijvende afspraak inplannen? Klik hier!

Wat wij doen is een maandelijkse automatische incasso afspreken die ingaat op het moment dat jij schuldenvrij bent volgens het budgetplan. Jij gaat zuinig leven om zo snel mogelijk uit de schulden te komen. Jij gaat geen nieuwe schulden maken en een noodfonds opbouwen voor bepaalde noodsituaties. Hierover gaat jouw budgetcoach verder uitleg geven.

De eerste stap is een afspraak inplannen. De eerste afspraak is gratis en vrijblijvend. Tijdens deze afspraak maken wij een inventarisatie en stellen we het plan op.

Wil jij meer weten en direct een afspraak inplannen? Klik hier!

Originally posted 2017-03-18 05:40:39.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA