Consumind, betrouwbaar of niet?

Toen ik gisteravond een bericht kreeg met de vraag of Consumind betrouwbaar is ben ik direct op onderzoek uit gegaan. Het bedrijf Consumind werkt met een beperkt aantal leveranciers zodat jij als klant nooit de beste deal zult krijgen.

Vergelijk jij online? Kijk dan op VraagAlex.nl/energie om te zien hoeveel jij kunt besparen. Liever toch telefonisch vergelijken? Bel dan 020 262 1789, zodat jij een objectieve vergelijking kunt krijgen.

Consumind video

Door de grote hoeveelheid vragen over telemarketing en mogelijkheden heb ik een video online gezet voor uitleg. Wanneer jij belt met 020 262 1789 vergelijken wij objectief.

Hoe werkt Consumind en wat doet VraagAlex anders?

consumindLaat ik even beginnen met hoe VraagAlex werkt. Via VraagAlex, 020 262 1789 kun jij gratis worden doorverbonden met vrijwel iedere klantenservice. Aanbieden en vergelijken van energiecontracten is een extra dienst.

Consumind heeft 1 doel, verkopen! Door agressieve telemarketing probeert het bedrijf bepaalde aanbieders aan te bieden. Waar VraagAlex werkt op basis van een eerlijke vergelijking kiest Consumind voor de hardere aanpak. Hoewel jij via Consumind ook bespaart is de besparing via VraagAlex.nl altijd hoger.

Houd rekening met de bereikbaarheid

VraagAlex is bereikbaar op werkdagen van 07:00 tot 22:00 ‘s avonds. Daarnaast reageren wij ook standaard binnen een paar minuten op emails die binnenkomen tijdens deze openingstijden.

Wij zijn heel erg dicht in de buurt van 24-uurs opening. Ons doel is heel snel 24-uur per dag de mogelijkheid te bieden om een medewerker aan de lijn te krijgen. Dat kost geld, daar zijn wij van bewust.

Iedere klant die via ons overstapt brengt ons een stap dichterbij bereikbare klantenservice in Nederland. Het einddoel van VraagAlex is alle onbereikbare nummers af te schaffen.

Dit zijn niet alleen 0900-nummers. Nummers die beginnen met 08- zijn veelal onbereikbaar vanuit het buitenland. De Nederlandse gemeenten zijn veelal bereikbaar via nummers die beginnen met 14. Deze nummers zijn zelfs vanuit Nederland veelal onbereikbaar.

Heb jij ervaring met Consumind? Laat het weten en vertel ons hoe jouw ervaring is. Download ook de VraagAlex App voor de maximale besparingen.

 

Originally posted 2017-03-09 07:44:31.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA