De toekomst van betalen is gratis!

Hoe kan ik snel geld verdienen? Kan jij mij doorverbinden met UWV zonder het 0900-nummer? Hoe kan ik Ryanair bereiken? Ik heb mijn AliExpress bestelling niet ontvangen, wat nu?

Dit is slechts een selectie van de vragen waar wij bij VraagAlex antwoord op geven. Hoewel onze hoofdtaak een doorverbind-service blijft geven wij ook graag antwoord op andere vragen.

Vandaag schrijf ik over de toekomst van betalen. De reden dat het Bitcoin logo onder iedere pagina staat en wat ik verwacht dat er gaat gebeuren. Ik zal ook een kleine introductie schrijven over de download wetgeving.

Hoe gaan betalingen er in de toekomst uitzien?

Ik kan niet in de toekomst kijken, dus schrijf over hoe ik verwacht dat de toekomst eruit gaat zien. Met de waardeontwikkeling van de Bitcoin in de laatste jaren zie ik daar een toekomst in. Omdat wij als consumenten de mogelijkheid krijgen om controle uit te oefenen over het betalingsverkeer zal daar ook een eerlijker, sneller en betrouwbaarder systeem uitkomen.

Met snellere betaling en een valuta die over heel de wereld geaccepteerd kan worden zullen prijzen ook veel makkelijker zijn om te vergelijken. Transactiekosten zullen steeds lager worden en ook absoluut veiliger.

Wat digitaal is zal steeds meer richting gratis gaan. Waar nu nog gesproken wordt over het verbieden van downloaden zal op termijn worden gesproken over hoe er geld te verdienen is aan gratis.

Dus alles gaat gratis worden in de toekomst?

Zeker niet! Al zullen zeker dingen gaan veranderen en er zal meer betaalt moeten worden voor diensten waar fysiek werk verricht moet worden. Wat digitaal is of digitaal kan zal goedkoper worden. De verschillen in internetverbindingen zullen ook groter worden.

Zo zal de keus niet meer worden of er wel of geen internetverbinding is, maar de keus zal veel meer gaan richting hoe snel de verbinding moet zijn. Verschillende diensten zullen ook makkelijker via verschillende aanbieders afgenomen kunnen worden.

Wat denk jij dat er gaat gebeuren? Deel jouw mening en reageer op deze blog.

 

Originally posted 2017-07-23 04:39:15.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA