De Wit Schijndel: Klantenservice, lokaal tarief ZONDER 0900!

De Wit Schijndel is een enorme buitensport winkel. Het is een van de weinige bedrijven die op VraagAlex.nl staat zonder 0900-nummer.

Reden dat wij De Wit Schijndel hebben opgenomen op de VraagAlex website is dat dit bedrijf klantenservice begrijpt. Het bedrijf heeft allereerst een goed vindbaar telefoonnummer. Een gewoon normaal vast telefoonnummer.

Kan VraagAlex De Wit Schijndel aanbevelen?

de wit schijndelAbsoluut ja! Ik heb een tijd persoonlijk voor een bedrijf gewerkt in Hilversum. Het bedrijf had De Wit Schijndel als klant. Zelf heb ik het nodige gedaan om mensen naar de website toe te krijgen door bepaalde pagina’s en YouTube video’s aan te maken.

Als je naar het YouTube kanaal gaat van dit bedrijf zie je heel wat instructievideo’s. Bijvoorbeeld hoe je een tent moet opzetten, welke tent je het beste kunt kopen.

De lunchroom is ook een geweldige plek om een lekker broodje kroket, een bord friet of een heerlijke salade.

Welke winkels en webwinkels kan VraagAlex nog meer aanbevelen?

Wij kopen zelf enorm veel bij de webwinkel AliExpress en ook bij de Nederlandse webwinkel Coolblue. De eerste is telefonisch niet bereikbaar, de tweede wel.

Beide webwinkels verkopen net als De Wit Schijndel veel outdoor producten en ook heel wat andere spullen. Coolblue heeft gelukkig voor een klantvriendelijk, Nederlandstalige klantenservice gekozen.

Natuurlijk doen wij zaken met meer bedrijven en zullen wij meer van dit soort berichten plaatsten.

Welke bedrijven staan verder zonder 0900-nummer op deze site?

Er zijn steeds meer bedrijven die stoppen met 0900-nummers. Bijvoorbeeld Bol.com, NS en Greenchoice. Er zijn nog veel meer bedrijven, dit zijn de meest opvallende grote bedrijven.

Weet jij een bedrijf wat aan te bevelen is en geen 0900-nummer gebruikt? Laat jouw reactie dan achter onder deze blog of bel 020 262 1789.

Wij staan altijd open voor meer klantvriendelijkheid op deze website. Alle klantvriendelijke bedrijven zijn welkom en worden gratis op deze site geplaatst.

Originally posted 2017-04-20 11:47:03.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA