easyJet betalen met iDeal, kan dat?

Wil jij easyJet betalen, dan gaat dat via creditcard of debitcards van de grote namen. Dat is veel veiliger dan een betaling met iDeal, omdat jij via creditcard verzekerd bent en dus geld terug kunt krijgen als er iets mis gaat. Bij een iDeal betaling werkt het andersom. Het geld is zelfs al weg voordat ze op de website weten dat het geld eraan gaat komen.

Omdat iDeal simpelweg een relatief onbetrouwbaarder betaalmiddel is voor zowel jou als klant als de luchtvaartmaatschappijen kan jij easyJet alleen via creditcard betalen.

Vliegtickets vergelijken?

Ik heb geen creditcard, hoe moet ik easyJet betalen?

easyjet betalenOmdat wij in Nederland getraind zijn in het gebruik van de Maestro debitcard hebben veel Nederlanders geen creditcard. Daar is op korte termijn niets aan te doen. Wel heb ik hier een aantal creditcards met verschillende voorwaarden en tarieven. De meeste kaarten zijn zelfs helemaal gratis voor het eerste jaar en blijven gratis bij voldoende gebruik.

Er zijn meer mogelijkheden, zo kun jij easyJet betalen via een tussenpersoon (wat meer kost) of een prepaid creditcard aanvragen. Daarmee kun jij jouw creditcard opwaarderen om in de toekomst ook te betalen. Aangezien Visa en Mastercard meer geaccepteerd zijn dan Maestro (of PIN, zoals veel Nederlanders dat nog noemen) is het in het buitenland altijd verstandig om een creditcard mee te hebben. Natuurlijk ook omdat een standaard bankpas weleens weigert, dan heb jij ook altijd een extra betaalmethode.

easyJet betalen met iDeal kan niet, hoe zit dat bij Ryanair?

Ondanks de slechte naam is het bij Ryanair juist wel mogelijk om met iDeal te betalen. Niet alleen dat, je mag bij Ryanair ook nog eens 2 stuks handbagage meenemen en de vluchten zijn veelal (veel) goedkoper dan vergelijkbare vluchten bij andere maatschappijen.

Heb jij ervaring met iDeal betalingen bij easyJet of Ryanair, laat jouw reactie dan achter!

 

Originally posted 2017-03-09 07:18:55.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA