eDreams problemen

Dagelijks krijgen wij meldingen van eDreams problemen. eDreams problemen bestaan uit tickets die betaalt zijn maar niet worden geleverd, foutieve informatie en natuurlijk ook de onbereikbare klantenservice.

Omdat onze mailbox en telefoonlijn zo langzamerhand overloopt van de eDreams problemen heb ik deze pagina online gezet met als doel mensen te waarschuwen voor de wanpraktijken van dit bedrijf.

Lost eDreams problemen op?

edreams problemenSimpelweg, nee! Gaat er iets mis, dan stelt het bedrijf de koper in de gelegenheid om een nieuw ticket te kopen tegen de dan geldende prijzen. Deze zijn in vrijwel alle gevallen ruimschoots hoger dan het eerder gekochte ticket.

Telefonische bereikbaarheid van dit bedrijf blijkt ook ellendig te zijn. Het bedrijf is enkel bereikbaar via een 0900-nummer of via een direct nummer in Spanje, waar de klantenservice ook fysiek aanwezig is.

Waar kan ik tickets wel kopen?

Vanuit het oogpunt van service hebben wij de website bezuinig.nu opgericht, waarmee jij eenvoudig prijzen van luchtvaartmaatschappijen kunt vergelijken. Daarnaast adviseren wij altijd om direct bij de luchtvaartmaatschappij te reserveren om extra kosten te voorkomen.

Gaat er iets mis tijdens een reservering? Een luchtvaartmaatschappij moet altijd alle kosten vergoeden. Een reisbureau mag administratiekosten vragen wanneer het probleem bij de luchtvaartmaatschappij ligt.

Heb jij geen creditcard of wil jij om een andere reden boeken via een reisbureau? Vergelijk dan goed via bezuinig.nu en reserveer altijd online. Online reserveren zorgt er namelijk voor dat jij de beste prijs betaalt. Daarnaast zorgt bezuinig.nu ook voor een vergelijking van verschillende reisbureaus zodat jij altijd de beste prijs betaalt.

Originally posted 2017-04-13 12:30:33.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA