Energie Direct Telefoonnummer – Kan dat eigenlijk ook gratis?

energie direct telefoonnummerHet enige energie direct telefoonnummer wat wij hebben kunnen vinden is helaas een duur 0900-nummer van 70 cent per gesprek. Gratis nummers hebben wij niet, zelfs niet voor nieuwe klanten.

Natuurlijk schrijf ik deze blog niet als ik geen antwoord zou hebben voor een energie direct telefoonnummer zonder hoge kosten. Het nummer waar jij geholpen kunt worden aan een besparing op jouw energienota en natuurlijk ook eenvoudige vragen rondom het energie direct telefoonnummer is 020 262 1789.

Via 020 262 1789 kun jij ook eenvoudig (en gratis) jouw contract bij Energie:Direct verlengen om in aanmerking te komen voor hoge kortingen op jouw energienota. Mensen die via ons overstappen besparen gemiddeld tussen de 50 en 350 euro per jaar, met uitschieters naar boven.

Tip: Wil jij direct overstappen naar voordelige energie? Vergelijk via VraagAlex.nl/energie of klik hier.

Waarom begint het energie direct telefoonnummer met 0900?

Hoewel we hier praten over een van de grootste energiebedrijven van de wereld en een onderdeel van de Duitse RWE (waar ook Essent onder valt) heeft dit merk er specifiek voor gekozen om zichzelf als budget label in de markt te zetten. Zo betalen klanten dus extra voor een klantenservice, maar staat daar tegenover dat de energietarieven soms flink lager kunnen zijn.

Als VraagAlex blijven wij ervoor strijden om een einde te maken aan de dure 0900-nummers en wat daarbij komt kijken. Vervelend aan een telefoonnummer als het energie direct telefoonnummer is dat deze nummers ook vanuit het buitenland onbereikbaar zijn. Zo kunnen klanten die bijvoorbeeld verhuizen naar het buitenland en dan toch nog een hoge eindnota krijgen nooit contact krijgen met het bedrijf.

De sociale media kanalen bieden soms uitkomst, maar ook dat werkt lang niet altijd naar behoren.

Heb jij ervaring met energie direct of een andere energiemaatschappij? Laat jouw reactie dan achter onder dit bericht of bel ons via 020 262 1789.

Originally posted 2016-07-30 18:49:43.

2 reacties op “Energie Direct Telefoonnummer – Kan dat eigenlijk ook gratis?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA