Klantenservice bij Energiebedrijven verbeteren… en 25% besparen op de rekening!

Bespaar direct MINIMAAL 25% op jouw rekening! Klik hier!
Er is veel mis met klantenservice van energie bedrijven! Tips om betere service te krijgen lees je hier. Verder help ik jou om tot wel 25% te besparen op jouw energierekening! Zowel op korte- als op lange-termijn!

Op zoek naar de laagste energieprijzen (particulier)? | Zakelijke energieOp zoek naar een e-thermostaat?

Direct besparen? Bel 020 262 1789 voor meer informatie en GRATIS objectief advies!

Betere service krijgen:

Veel energiebedrijven gebruiken (of misbruiken) dure 0900-nummers om slecht bereikbaar te zijn en te blijven. Oxxio en EnergieDirect zijn daar de koplopers in met tarieven van 55 en 70 cent per gesprek. Inmiddels sluit Essent zich ook aan bij dit rijtje met een klantservice van 35 cent per gesprek.

Is service voor jou belangrijk? Kies dan voor een energiemaatschappij als Greenchoice, Engie, Qurrent of NLE voor een bereikbare klantenservice met een normaal telefoonnummer.

  • ✅ Zoek een leverancier met een bereikbare klantenservice (bijvoorbeeld Greenchoice, Engie, Qurrent of NLE).
  • ✅ Neem minimaal 1x per jaar contact op met de klantenservice en vraag om korting. Via 020 262 1789 helpen wij jou met vrijwel alle energiebedrijven.
  • ✅ Deel jouw tips en klachten op de VraagAlex.nl website of bel 020 262 1789 om live met een van onze bespaarcoaches te spreken.

Minder betalen:

energie tarievenDan de prijs, want ook de portemonnee wil natuurlijk profiteren. Energiebedrijven hanteren verschillende tarieven. De hoogste prijs die jij kunt krijgen is door telefonisch contact op te nemen met een energiebedrijf. Via een bespaarcoach krijg je een iets betere prijs en voor de allerbeste energieprijs vergelijk je ook nog eens de vergelijkingssites.

Wij hebben de vergelijkingssites met de allerbeste deals op een rijtje gezet. Energiebedrijven betalen om hoog in het rijtje te staan en bieden via de vergelijkingssites dan ook de hoogste korting aan. Vergelijk de verschillende sites om tot de beste deal te komen. Wij hebben de 3 voordeligste op een rij gezet en werken continu aan uitbreiding van dit lijstje.

  • ✅ Kijk op Gaslicht.com en vergelijk jaarlijks de energietarieven!
  • ✅ Vergelijk via Pricewise.com.
  • ✅ Vergelijk ook via de VraagAlex Vergelijkingstool!
  • ✅ GRATIS persoonlijk advies? Bel 020 262 1789 voor een persoonlijk, objectief en gratis telefonisch advies!

Persoonlijk advies:

Dan als laatste de mogelijkheid voor persoonlijk advies. Een VraagAlex bespaarcoach helpt jou met het persoonlijke advies om jaarlijks op de hoogte te blijven van de bespaarmogelijkheden. Zo ben jij altijd op de hoogte van het overstapmoment en hoe jij de beste prijs kunt krijgen. Wij nemen jouw energierekening door en vergelijken op basis van historisch verbruik. Zo weet jij zeker dat jij bij het juiste energiebedrijf uitkomt.

Een persoonlijk advies via de telefoon is altijd gratis en vrijblijvend. Jij krijgt een bedenktijd van 14 dagen, zelfs nadat jij via een link in een email akkoord hebt gegeven op het aanbod. Dit doen wij omdat wij er zeker van willen zijn dat jij de juiste keus maakt.

Op zoek naar de juiste e-thermostaat?

Je wordt er de laatste tijd mee overvallen. De mogelijkheden om jouw huis op afstand te bedienen en de verwarming ook vanuit een andere locatie aan- of uit te zetten. Wij zijn op onderzoek uit gegaan en kwamen tot de conclusies dat…

De Nest van Essent een vrij simpel apparaat is en prima is voor een klein huis.

Alle andere apparaten die als gratis worden aangeboden uiteindelijk enkele euro’s per maand kosten om te gebruiken. Dit weegt veelal niet op tegen de besparing.

Na veel speurwerk kwamen wij op de Evohome thermostaat, verkrijgbaar voor nog geen 300 euro bij Coolblue met een aantal unieke extra’s. Zo heeft Evohome de mogelijkheid om per ruimte temperaturen in te stellen en kan het systeem zelfs detecteren wanneer iemand thuis is. Zo kunnen verwarmingen automatisch aan of uit worden gezet.

Wat moet jij weten over het vergelijken van energieprijzen?

Wil jij zelf de energie vergelijken? Dat kan nu ook eenvoudig en heel erg snel via deze link. Bekijk ook de onderstaande video voor meer informatie over het aanbod en hoe wij jou kunnen helpen om jaarlijks te blijven besparen! Bellen kan ook, via 020 262 1789 krijg jij een onafhankelijke energie adviseur van VraagAlex aan de telefoon.

actiebutton-algemeen-png-webEnergie tarieven zijn eigenlijk heel eenvoudig. Het eerste jaar (of bij een langer contract bij de eerste 2-5 jaar) krijg jij als klant een hoge korting. Daarna val je terug in wat men noemt de variabele tarieven en betaal jij dus veel meer voor hetzelfde energie aanbod.

Hoewel veel energie leveranciers zeggen dat de tarieven blijven stijgen blijkt de praktijk anders. Met steeds meer windmolens en zonnepanelen zal zeker elektriciteit steeds goedkoper worden. Gas zal daar op termijn ook zeker op volgen, of we zullen als maatschappij steeds meer op elektriciteit stoken.

Wil jij een eerlijke vergelijking maken? Bel 020 262 1789 of klik hier om zelf te vergelijken.

Veelgestelde vragen over energie:

VraagAlex Energie

 

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA