Energieleveranciers vergelijken lastiger dan mensen denken…

Wie denkt dat Nuon de voordeligste energiemaatschappij is zit er meestal naast. Hetzelfde geldt voor Eneco, Greenchoice, Oxxio, EnergieDirect, eigenlijk is geen van alle altijd het voordeligst. Energieleveranciers vergelijken blijkt lastiger dan wat wordt gedacht.

Iedere maatschappij hanteert verschillende tarieven via verschillende kanalen. Bellen naar Essent bijvoorbeeld kost niet alleen 35 cent per gesprek, je bent ook nog duurder uit dan wanneer je een contract direct via de website afsluit.

Wie kiest voor een gratis media markt bon betaalt helemaal de hoofdprijs. Deze cadeaubon betaal jij als klant namelijk 2 tot 3 keer terug in de maandprijs. De cadeaubon is dus eerder een boete dan een beloning voor jou als nieuwe klant.

Energieleveranciers vergelijken, kan dat dan ook eerlijk?

Energieleveranciers vergelijkenIn een kort antwoord, nee! Om goed te vergelijken moet jij echt de vergelijkingssites naast elkaar leggen. Om jou daarin te ondersteunen bieden wij via de pagina VraagAlex.nl/energie een lijst aan met de meest eerlijke vergelijkingssites. Houd er wel rekening mee dat de tarieven op de vergelijkingssites afwijken van die van de leverancier zelf. Via de vergelijkingssite heb jij meestal een betere deal.

Toch liever telefonisch vergelijken? Dat kan natuurlijk ook. Energieleveranciers vergelijken via de telefoon kan eenvoudig en gratis via 020 262 1789. Onze bespaarcoach helpt jou zonder kosten aan een telefonische vergelijking. Daarnaast helpen wij jou ook aan een eerlijke overstap en bellen wij jou voor het eind van het contract om altijd de beste deal te krijgen op lange termijn.

Waarom betaal ik meer voor een telefonische vergelijking?

Simpel, telefonisch zijn er mensen nodig, die kosten geld. Via internet kunnen veel meer mensen tegelijk worden geholpen, daarom betaal jij via de telefoon vaak meer dan wanneer jij via websites vergelijkt.

VraagAlex garandeert een objectieve vergelijking van een groot aantal energie leveranciers. Wil jij toch de overstap maken naar de allervoordeligste tarieven? Vergelijk dan de vergelijkingssites en kijk op VraagAlex.nl/energie.

Kom jij er echt niet meer uit? Bel dan 020 262 1789 en wij helpen jou telefonisch verder!

Originally posted 2017-01-29 09:12:48.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA