Energierekening controleren? Wij doen het voor jou!

Voor wie gekeken heeft naar de uitzending van Radar is mogelijk bekent dat de energierekeningen van Oxxio en EnergieDirect nogal eens niet kloppen. De energierekening controleren is extreem belangrijk. Daarom gaat VraagAlex.nl jouw energierekening controleren.

Hoe kun jij jouw energierekening controleren via VraagAlex.nl?

energierekening controlerenZelf jouw energierekening controleren is erg lastig. Daarom kun jij vanaf vandaag jouw rekening inscannen en mailen naar [email protected] onder vermelding van jouw telefoonnummer. Een foto maken mag natuurlijk ook. Wij nemen dan contact met jou op om de rekening met jou door te nemen. Wanneer jij nog meer kunt besparen informeren wij jou natuurlijk ook.

Jij mag ook een kopie maken van jouw energierekening en deze opsturen naar het volgende adres:

VraagAlex.nl
Jaap Edendreef 26
3562AV Utrecht

Ons team van energiespecialisten nemen na ontvangst binnen 5 werkdagen contact op om jouw rekening door te nemen. Liever een snellere reactie? Bel na het insturen de Energie Advieslijn via 020 262 1789. Onze medewerkers pakken jouw energienota er dan bij en neemt deze direct met jou door.

Waarom jouw energierekening controleren belangrijk is?

Het controleren van jouw energierekening is belangrijk, omdat er nog weleens fouten worden gemaakt. Fouten maken is niet erg, maar wel als deze op grote schaal worden gemaakt. Bedrijven als Oxxio en EnergieDirect (waar wij al veel klachten over binnen krijgen) kiezen liever voor een duur 0900-nummer om klachten te beperken.

Volgens de uitzending van Radar vergeet Oxxio nog weleens op een email te reageren of wacht het bedrijf hier erg lang mee.

Kan ik ook advies krijgen zonder rekening?

Absoluut! Jij kunt ook advies krijgen via telefoon. Bel 020 262 1789 om zo tot een advies te komen voor de laagste prijs en beste service. Voorkom in ieder geval dat jij wordt aangesloten bij Oxxio, EnergieDirect, Essent of Eon.

Zelf vergelijken kan ook. Kijk daarvoor op VraagAlex.nl/energie.

Originally posted 2017-02-06 21:12:42.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA