Er is nog 1 nummer voor de klantenservice: 020 262 1789!

De afgelopen weken belde ik met 1 centraal nummer van een grote organisatie met tientallen afdelingen, vele keuzemenu’s en enorm veel medewerkers. Een organisatie die zegt dingen niet leuker te kunnen maken, maar wel makkelijker. Beide klopt zeer zeker.

Het contact met de bewuste organisatie (ik noem de naam bewust niet) heeft ervoor gezorgd dat ik verder ben gaan nadenken over wat wij met VraagAlex nu eigenlijk doen.

In de basis gaat het om service, maar mensen doorverbinden naar bedrijven die normaal 0900-nummers gebruiken is niet langer het antwoord om mensen echt te helpen. Wat ik merk is dat mensen niet meer willen worden doorverbonden, van het kastje naar de muur gestuurd willen worden, maar in 1 keer goed willen worden geholpen.

Dat moet mogelijk zijn en daar wil ik met VraagAlex mijn steentje aan gaan bijdragen.

Hoe werkt de nieuwe klantenservice?

De nieuwe klantenservice werkt heel eenvoudig. Jij belt met 020 262 1789 en legt jouw probleem in detail uit. Daarbij vertel je ons natuurlijk wat jij hebt gedaan om de klacht opgelost te krijgen en wat jij als oplossing verwacht.

Vervolgens start de klantenservice voor jou. Wij treden in contact met het bedrijf (of de bedrijven als het er meerdere zijn) en werken namens jou aan een oplossing.

Het enige wat wij jou vragen in ruil voor deze oplossing is via ons over te stappen en te besparen op een aantal van jouw vaste lasten, te weten:

  • Gas en elektra (gemiddelde besparing 250 euro per jaar)
  • Mobiele telefonie (gemiddelde besparing 150 euro per jaar)
  • Internet, TV en vast bellen (gemiddelde besparing 150 euro per jaar)

Daarnaast publiceren wij jouw verhaal (anoniem) op onze website, zodat ook andere bezoekers weten wat de toegevoegde waarde is van deze dienst.

Originally posted 2016-06-05 08:57:54.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA