Ervaring opdoen aan de telefoon of webcare?

Dagelijks handelen wij bij VraagAlex ruim 50 chatgesprekken en 4000 telefoontjes af. Ervaring opdoen is voor nieuwe toetreders op de arbeidsmarkt essentieel. Juist daarom willen wij jou helpen!

Een gemiddelde werkgever vraagt tegenwoordig vrijwel altijd om ervaring en soms ook een diploma. Aan de diploma kunnen wij jou niet helpen, ervaring opdoen kunnen wij jou zeker mee helpen!

Wat zijn jouw ambities en waarin wil jij ervaring opdoen?

ervaring opdoenHet is de ambitie van VraagAlex om de beste klantenservice van de wereld te worden. Op termijn willen wij onze zakelijke klanten ook helpen om klantenservice te verbeteren. Betere klantenservice zorgt (met de juiste dienstverlening) automatisch voor een hogere omzet.

Leren doe je uiteindelijk niet op school. Je leert pas echt door te ervaren. Daarnaast is leren ook het makkelijkst wanneer jij doet wat jij echt leuk vindt. Daarom willen wij bij VraagAlex heel graag weten wat jouw ambitie is.

Wat voor mensen komen ervaring opdoen bij VraagAlex?

Wij krijgen een diverse groep mensen over de vloer. Bijvoorbeeld mensen die ervaring opdoen omdat ze tijdelijk zonder werk zitten of mensen die net uit school komen.

Er komen ook mensen die graag even iets willen doen wat gewoon in eigen tijd kan en vanuit huis. VraagAlex heeft geen groot kantoor, ik werk als oprichter en eigenaar zelf ook vanaf mijn kantoor aan huis en spreek mensen via de telefoon.

De komende jaren gaan wij wel meer dingen organiseren om medewerkers blij te maken. Zo hopen wij in 2018 de eerste groep mensen mee te kunnen nemen naar Walt Disney World in Florida. Niet alleen voor de parken, maar ook om te leren hoe dit bedrijf service gebruikt om te blijven groeien. Op de blog van Disney Institute is te lezen wat het bedrijf doet om klanten loyaal te houden aan het bedrijf.

De Walt Disney World pretparken hebben een retentie percentage van ruim boven de 80%. Dat wil zeggen dat 8 van de 10 mensen die een Disney park bezoeken terug zullen komen voor een volgend bezoek.

 

Originally posted 2017-04-23 09:05:13.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA