Essent, EnergieDirect en Oxxio onbereikbaar via VraagAlex.nl

Energiebedrijven staan niet bekent om de goede service. Bedrijven EnergieDirect en Oxxio stonden bij ons al langere tijd op de lijst van bedrijven om van uit de buurt te blijven. Nu begint Essent daar ook een steeds prominentere positie in te krijgen. Voorschotbedragen die veel te hoog zijn voor het verbruik en een klantenservice met een 0900-nummer.

EssentHoewel Essent er in de vergelijking wel vaak voordelig uitkomt raden wij sinds kort in veel gevallen Engie aan als leverancier. Door de bereikbare klantenservice en tarieven die vergelijkbaar zijn met die van Essent en een bedrijf die eventueel overstapboetes wil vergoeden voor veel mensen en aanrader bij een overstap. Oxxio en EnergieDirect raden we in alle gevallen af wegens de lage voorschotbedragen en hoge eindafrekeningen.

Hoe kan ik overstappen van Oxxio, EnergieDirect of Essent?

oxxioOxxio en EnergieDirect zijn 2 bedrijven waar wij al veel langer klachten over krijgen. Dure 0900-nummers, beperkte openingstijden (EnergieDirect zelfs maar van 09:00 ’s morgens tot 16:00 ’s middags) en de fouten die worden gemaakt zijn punten waarop wij klachten ontvangen.

Een overstap is gelukkig snel geregeld. Een telefoontje naar 020 262 1789 zorgt ervoor dat jij snel kunt overstappen naar een van de aangesloten energiebedrijven. Wij werken onder andere samen met NLE, Greenchoice, Engie en nog veel meer energiebedrijven. Onze bespaarcoaches helpen jou zo graag aan de maximale besparing. Via de website VraagAlex.nl/energie kun jij ook snel jouw overstap regelen van een van de klantonvriendelijke bedrijven naar een bereikbaar bedrijf. In veel gevallen scheelt dat nog geld ook!

Neem contact op

Hoe kan ik contact krijgen met Essent, Oxxio of EnergieDirect?

energiedirectHelaas zijn deze bedrijven enkel via de dure 0900-nummers te bereiken. De telefoonnummers zijn wel op deze website te vinden. Wil je meer weten over besparingen op Energie? Kijk dan even op VraagAlex.nl/energie voor de hoogste korting en beste deals. Daar lees je ook een uitleg over klantenservice en bespaartips voor stroom en gas.

Persoonlijk advies nodig? Bel 020 262 1789.

Originally posted 2016-12-29 18:46:27.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA