Essent klantenservice… Alleen 0900 1550? Of 020 262 1789? (Video)

Wie zoekt naar een telefoonnummer van de klantenservice van Essent krijgt al snel het nummer 0900 1550 te zien. Wie dat nummer belt krijgt de klantenservice zeker aan de telefoon maar betaalt wel 35 cent per gesprek om de Essent klantenservice te spreken.

Wil jij een bereikbaar energiebedrijf? Zoek jij een klantenservice die jij gewoon tegen lokaal tarief kunt bellen? Bespaar jij het liefst zowel op energie als op de kosten voor het bellen naar een klantenservice? Bel dan met 020 262 1789.

Waarom kost de Essent klantenservice zoveel extra?

Essent klantenserviceNederlandse bedrijven spelen nog altijd de baas over hun klanten. De tijden zijn voor consumenten gelukkig wel veranderd. Tijdens het schrijven van deze blog kreeg ik toevallig ook een klant aan de telefoon die een hoge rekening kreeg. De klant wilde spreken met de Essent klantenservice. Wij maakte direct een vergelijking en bespaarde voor deze klant direct ruim 300 euro.

Veel van onze website bezoekers kiezen ervoor om zelf te vergelijken, die mogelijkheid bieden wij dan ook graag aan. Via onze speciale self-service pagina VraagAlex.nl/energie kun jij nu eenvoudig en heel snel de energietarieven vergelijken. Daarnaast bespaar jij nu extra door ook de vergelijking pagina’s te vergelijken. Omdat verschillende vergelijkingssites verschillende tarieven hanteren kan de besparing flink oplopen door te vergelijken.

Wat kost bellen naar de Essent klantenservice?

Bellen naar de Essent klantenservice kost 35 cent per gesprek. Deze kosten betaal jij als klant, niet als jij overstapt via 020 262 1789.

Wij vergelijken objectief de tarieven van onder andere Essent, maar ook Engie, EnergieDirect, Greenchoice en nog veel meer energiebedrijven. Wij vergelijken omdat wij het belangrijk vinden om altijd de beste deal te krijgen. Ons doel is jou als klant een maximale besparing te bieden. Omdat onze energie specialisten dagelijks tientallen vergelijkingen maken weten wij ook de trucjes die energiebedrijven gebruiken.

2 reacties op “Essent klantenservice… Alleen 0900 1550? Of 020 262 1789? (Video)
    • Dankjewel voor jouw reactie! Als eigenaar en oprichter van VraagAlex.nl wil ik mijn excuses aanbieden voor de onprettige ervaring. Wij kunnen zeker en altijd doorverbinden met Enexis en heel veel energiebedrijven. Ik ga ook even een email sturen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

DutchBelgiumEnglishUSA