Wat kost de Essent / Media Markt cadeaukaart van 220 euro?

De Media Markt cadeaubon is alles behalve gratis bij Essent. Wij hebben het uitgerekend op diverse postcodes en verbruik. Uiteindelijk kost de media markt cadeaubon jou als klant ergens tussen de 240 en 400 euro over de 3 jaar dat jij klant moet blijven bij Essent om de waardebon te ‘krijgen’.

Tijdens VraagAlex LIVE van 11 januari 2017 praat VraagAlex oprichter Alexander V. van Dijl over de werkelijke kosten en hoe jij voordelig kunt overstappen op stroom en gas in 2017.

Wat kun je beter doen om te besparen dan een Media Markt cadeaubon?

Essent Media Markt CadeaubonIk hoop dat het nu duidelijk is dat de Media Markt cadeaukaart geen goede investering is. Jij betaalt de kaart ruimschoots terug en kunt dus beter echt gaan besparen. Via VraagAlex.nl/energie kun jij nu eenvoudig en snel verschillende vergelijkingssites vergelijken. Door te vergelijken kom jij tot de beste deal. VraagAlex biedt als enige site die wij hebben kunnen vinden met een vergelijking van de vergelijkingssites.

Het lastige van energie vergelijken is dat de energiebedrijven verschillende tarieven en voorwaarden hanteren voor verschillende vergelijkingssites. Om die reden moet je ook echt goed vergelijken. Heb jij daar geen zin in of geen tijd voor? Bel dan met 020 262 1789 en vraag een van onze energie adviseurs om jouw beste deal te berekenen. Het voordeel van deze manier van werken is dat wij jou er ook aan herinneren wanneer het tijd is om jouw contract opnieuw te verlengen. Jij komt dus nooit meer in de extra hoge tarieven terecht die energiebedrijven jou graag willen voorschrijven.

Hoeveel kan VraagAlex voor mij besparen?

Besparingen zijn heel wisselend. Voor mensen die al heel lang klant zijn bij NUON, Essent of Eneco is de besparing aanzienlijk. Veelal boven de 500 euro per jaar (afhankelijk van het verbruik). Voor wie altijd al jaarlijks overstapt is de besparing een stuk kleiner.

Originally posted 2017-01-11 06:58:48.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA