Essent tarieven (Video)

Wat de Essent Tarieven zijn? Daar ga ik in deze blog en video uitleg over geven. Het is helaas niet zo makkelijk als het noemen van een prijs per Kwh of per m3 gas. De Essent tarieven stijgen namelijk afhankelijk van hoe lang jij daar klant bent.

Bel jij ons via 020 262 1789, dan helpen wij jou door de Essent tarieven te vergelijken met die van andere bedrijven. Zo krijg jij altijd de beste deal!

Essent tarieven vergelijken

Essent tarievenWie de Essent tarieven wilt vergelijken begint bij VraagAlex.nl/energie. Via die pagina vergelijk jij niet alleen de Essent tarieven, jij vergelijkt direct ook de tarieven van tientallen andere energiebedrijven. Zo heb jij altijd de beste deal. Vergelijk jij via ons telefonisch advies team, 020 262 1789, dan bellen wij jou voor het einde van jou contract nog eens terug om zo tot nog betere deals te komen.

Vergelijken is belangrijk. De tijd dat energiebedrijven de beste deals geven aan trouwe klanten heeft nooit bestaan. Zelfs kortingen als “blijven loont” of “zeker dalen” betekent alleen maar dat jij een hogere korting krijgt op een stijgende toeslag. Energietarieven zijn oneerlijk, de beste prijs krijg jij enkel en alleen door aan het einde van ieder contract een overstap te maken naar een ander bedrijf.

De goedkoopste leverancier

Op het moment van schrijven van deze blog komt Engie regelmatig naar voren als voordeligste maatschappij. Voor een volledige vergelijking raad ik echter wel aan om altijd even te kijken op onze vergelijkingssites, te bereiken via VraagAlex.nl/energie.

Oxxio komt ook nog weleens naar voren als voordelig, Helaas is het nadeel daar dat de tarieven relatief aan de hoge kant zijn. De cashback compenseert dat voor 1 jaar, daarna betaal jij toch de hoofdprijs en betaal jij iedere bespaarde euro terug. Daar komt bij dat de tarieven die jij op de Oxxio website te zien krijgt veel lager zijn dat wat jij daadwerkelijk gaat betalen. De cashback korting is namelijk al meegenomen in de berekening.

Wie Essent tarieven wil vergelijken belt 020 262 1789!

Originally posted 2017-02-21 06:19:15.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA