Zijn de Essent tarieven wel zo voordelig?

Net als de meeste energiebedrijven zijn de Essent tarieven voor nieuwe klanten een stuk gunstiger dan die voor de trouwe klant. Wie wil besparen stapt jaarlijks over naar de voordeligste tarieven!

Waarom zijn de Essent tarieven voor trouwe klanten hoog?

Wanneer jij een van grootste energiebedrijven bent van Nederland en klanten trouw zijn aan het merk hoef je niets te doen voor de bestaande klant. De hoogste winst zit in de zogenaamde slapende klant, de klant die al jaren het contract laat doorlopen zonder te kijken.

Door 1 keer via 020 262 1789 de Essent tarieven te vergelijken bespaar jij voor de rest van jouw leven. Gemiddelde besparingen op jaarbasis lopen flink op. Met besparingen van 300 tot soms wel 1000 euro per jaar.

essent tarievenVerder bieden wij sinds kort de VraagAlex App aan. Met deze app bespaar jij nu al op energie, bellen, verzekeringen en internet. Binnenkort komen daar nog veel meer producten bij. Het grote voordeel van deze app is dat jij al jouw facturen kunt uploaden zodat jij alles in 1 helder overzicht hebt.

Hoeveel schelen de Essent tarieven met andere bedrijven?

Als nieuwe klant zit je goed bij Essent. Ben jij echter langer dan jouw eerste contract klant gebleven, dan is het tijd om te besparen. Door de concurrentie tussen energiebedrijven zitten ze allemaal op het binnenhalen van nieuwe klanten.

Wij hebben vanuit VraagAlex ook al aanbiedingen binnen gehad om met de Essent tarieven te concurreren. Deze liggen echter veelal onder de inkoopprijs, waardoor jij dus feitelijk stroom krijgt tegen kostprijs of daaronder als nieuwe klant.

Wanneer jij (zoals veel klanten) jaren klant blijft betaal jij de besparing terug voor jou en alle nieuwe klanten. De beste manier om voordelige energie te krijgen is altijd nieuwe klant te zijn. Stap nu dus over via 020 262 1789 en wij bellen jou ieder jaar opnieuw om ervoor te zorgen dat jij de nieuwe klanten tarieven krijgt.

Toch liever zelf vergelijken? Download de VraagAlex app!

 

Originally posted 2017-03-08 08:22:55.

Een reactie op “Zijn de Essent tarieven wel zo voordelig?
  1. Wij kijken alleen naar het vast recht. Wij hebben zonnepanelen en wij stoken het huis niet op gas. En koken ook elektrisch dus voor ons is het vastrecht voor ons het interessants. En volgens ons is dit Essent. Maar als u nog een adere maatschappij weet en ook de terug levering van de panelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA