Gastblogger worden op VraagAlex.nl? Grijp nu jouw kans!

Om VraagAlex te blijven verbeteren zoeken wij op korte termijn 52 gastbloggers. Wij hopen de eerste gastblogger voor het eind van de maand te mogen verwelkomen. Bloggers die het leuk vinden om te schrijven over de bedrijven die voorkomen op VraagAlex.nl. Het kan bijvoorbeeld gaan over de service bij een van de grote internetproviders. Misschien wil jij wel schrijven over extra kosten die jij hebt moeten betalen door een fout van Essent? Misschien heb jij wel hele goede ervaring met Kommago of Coolblue? Wellicht heb jij wel een aantal fantastische bespaartips die jij wilt delen. Alles binnen de spelregels is mogelijk en toegestaan.

Wij moedigen het ook aan om 1 tot 3 links te plaatsen in jouw blog, zodat ook andere sites of pagina’s kunnen profiteren van wat jij schrijft!

Iedereen kan zich aanmelden als gastblogger, wel zijn er een paar kleine spelregels.

Gastblogger worden op VraagAlex.nl?Natuurlijk moeten we ons aan bepaalde regels houden. Dit heeft ermee te maken dat VraagAlex heel veel verschillende type bezoekers krijgt. De spelregels zijn opgesteld om het lezen van de blogs voor iedereen leuk te houden.

  • Als gastblogger schrijf je in de Nederlandse taal.
  • Jouw blogs bestaan uit 300 woorden of meer.
  • Iedere blog bevat minimaal 1 afbeelding.
  • Blogs gaan nooit over religie, seks, drugs of politiek.
  • Jij promoot jouw blogs op jouw eigen sociale media kanalen.
  • De blogs bevatten minimaal 1 en maximaal 3 links.

Waarom 52 gastbloggers?

Ieder jaar telt 52 weken. Een gemiddelde gastblogger schrijft 7 artikelen per jaar, wat genoeg is voor 1 blog per dag. Natuurlijk ben jij vrij om vaker (of minder vaak) te bloggen. Wij belonen onze bloggers met exclusieve events, producten en bieden jou als gastblogger toegang tot de nieuwste diensten van VraagAlex.nl.

Aanmelden als gastblogger?

Wil jij je aanmelden als gastblogger? Stuur dan direct een email naar [email protected] en vertel mij waarom jij wilt bloggen voor VraagAlex.nl. Mogelijk zit jij tijdelijk zonder werk, mogelijk wil jij een platform hebben om jouw tips te delen, er is geen goed of fout antwoord, mits de blogs binnen de spelregels vallen.

Originally posted 2017-01-13 06:22:39.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA