Gasvergelijking

GasvergelijkingGasvergelijking

VraagAlex is de website voor klantenservice telefoonnummers. Heeft u eenmaal een goede gasvergelijking uitgevoerd? Dan kunt u bij ons terecht voor het juiste telefoonnummer.

Vergelijk de prijzen van energie met elkaar, stap over en bespaar op jaarbasis direct veel geld.

Een overstap van energieleverancier betekent alleen een factuur van een ander bedrijf. U blijft gewoon stroom en gas krijgen, daar verandert helemaal niets in.

Waarom verbindt VraagAlex dan toch gratis door?

Bij VraagAlex zijn wij van mening dat klantenservice bereikbaar zou moeten zijn en zonder 0900-nummer! Daarom proberen wij met zoveel mogelijk bedrijven door te verbinden. De uitzonderingen zijn de meest klantonvriendelijke bedrijven, zoals Oxxio, EnergieDirect en Online.nl. Daarnaast vinden wij dat de klantenservice gratis bereikbaar zou moeten zijn zoeken wij naar achterliggende nummers. Zo verbinden wij met Telfort door via een 088-nummer door te doen alsof wij vanuit Engeland bellen. Veel andere bedrijven, waaronder NUON en Essent hebben wij ook bereikbaar kunnen maken zonder 0900-nummer.

Wanneer wij u doorverbinden naar een willekeurig bedrijf verdienen wij er dus niets aan. Wij bieden deze dienst aan als extra service omdat wij vinden dat iedere klantenservice bereikbaar zou moeten zijn voor een gasvergelijking.

Contact

Indien u tussen 09:00u en 21:00u belt naar telefoonnummer 020 262 1789, dan kunt u gebruik maken van onze live diensten. Op deze wijze kunt u eenvoudig en objectief alle energiebedrijven vergelijken om zo tot een passend aanbod te komen. Daarnaast kunt u  voordelig en snel overstappen naar voordeliger internet. Volg ons via de social media kanalen om nog beter op de hoogte te blijven.

Contact

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA