Geld lenen? Wat jij MOET weten om snel een lening te krijgen!

Er zijn helaas heel veel mensen die mij de vraag stellen “geld lenen, hoe doe ik dat?”.

Geld lenenHet antwoord is makkelijker dan wat veel mensen denken. Geld lenen is niet zo moeilijk, alleen moet je wel rekening houden met een aantal dingen. Geld lenen is altijd een tijdelijke oplossing. Het is altijd beter om geld te sparen en dingen te kopen zonder schulden.

Wil jij voor een minimale investering maximaal rendement halen? Klik hier.

In deze blog schrijf ik over een aantal mythes die ik de laatste maanden en jaren heb gehoord.

Direct 2500 euro lenen? Klik hier!

Wat kan ik beter doen dan geld lenen?

Denk even na over jouw hypotheek. Ik betaal voor mijn woning van 129.000 euro ruim 500 euro per maand. Dat betaal ik nu zo’n 10 jaar waardoor ik een schuld heb van… 129.000 euro. De eerste 60.000 euro is dus al naar de bank wat betekent dat mijn huis nu geen 129.000 euro kost, maar 189.000. Wat ging er mis? Ik had deze blog niet gelezen en heb gekozen voor geld lenen in plaats van geld sparen.

Ik kreeg zelfs 20.000 euro om mijn huis op te knappen. In plaats van de eerste 20.000 euro afbetalen koos ik voor het opknappen van de woning.

Als ik nu terugkijk had ik beter kunnen afbetalen en al mijn focus kunnen leggen op het afbetalen van alle schulden. Dat is waar ik nu mee bezig ben!

Hoe kan jij schulden afbetalen en tijdelijk geld lenen?

Laten we even beginnen. American Express maakt het mogelijk om heel snel 2500 euro te lenen. Zolang jij jouw American Express kaart maandelijks afbetaalt betaal jij geen rente. Gebruik de kaart voor jouw dagelijkse aankopen en de kaart is zelfs in het gebruik helemaal gratis.

Als jij voor tijdelijke aankopen jouw kaart gebruikt kun jij ervoor zorgen dat jij geen incassokosten meer betaalt, geen boetes en geen andere extra kosten. Gebruik jouw kaart met verantwoording.

Originally posted 2017-03-09 07:14:48.

Een reactie op “Geld lenen? Wat jij MOET weten om snel een lening te krijgen!
  1. Op zoek naar een lening met spoed? Wilt u uw rekeningen betalen en onroerend goed kopen? Beleggingslening Bouwkrediet? Ik kan u 24 uur goedkeuring garanderen. Wij zijn een beleggingsmaatschappij van wereldklasse die allerlei soorten financiële diensten aanbiedt met flexibele terugbetalingsvoorwaarden en een tijdig sluitingsschema. Neem contact met ons op via e-mail [email protected] voor gedetailleerde informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA