Top 3 sites om te investeren in Bitcoins… tot nu toe!

Tip: Direct GRATIS bitcoins ontvangen? Klik hier!

Sinds ik een klein aantal bitcoins heb weten te genereren ben ik gaan investeren in bitcoins.

Niet iedere site is even betrouwbaar, daarom zorg ik ook voor een regelmatige opname terug naar mijn eigen bitcoin wallet, 1HEDbGvggzQZn4242ryaXccKzKVSfvVp8C.

Ik heb alle rendementen gezien, van 0.1% per uur (2,4% PER DAG) tot 4,08% per jaar en ook investeren in bitcoins mining computers op afstand. Feitelijk kun jij op 3 manieren geld verdienen.

De 3 manieren om geld te verdienen met bitcoins

bitcoinsHeb jij nog geen bitcoins? Dan kun jij het beste beginnen door te investeren in een mining computer. Niet bij jou thuis, maar gewoon een klein beetje capaciteit huren op afstand. Deze site bijvoorbeeld laat jou vanaf $ 1,20 (ongeveer 1 euro) investeren. Door het geld wat jij investeert te blijven herinvesteren wordt die euro al snel euro’s per dag waard! Zelf ben ik met 15 euro begonnen en verdien ik op dit moment ruim 7 euro per maand. Ik verwacht dat het bedrag binnen nu en 12 maanden op zo’n soort bedrag per dag zal komen.

Houd jij van spelletjes? Ga dan naar deze site en maak een GRATIS account aan!  Met deze site verdien ik op dit moment zo’n 20 cent per dag. Niet veel, maar het is wel een leuk spelletje om te spelen. Jij hoeft er geen echt geld in te steken omdat jij ieder uur GRATIS 0.01 token krijgt om mee te spelen. Genoeg voor maximaal 1000 rondes in het spelletje.

Heb jij bitcoins opgebouwd en ben jij klaar voor het echte geld? Dan is het tijd voor deze site. Ik heb daar nu een paar cent inzitten, gewoon om te kijken. Als ze waarmaken wat ze beloven is mijn 1 cent aan het einde van dit jaar 6500 euro waard. Too good to be true? Ik denk het wel, maar het is het proberen waard dacht ik zo. Met de 0,1% rente per uur, 2,4% rente per dag heb ik er genoeg vertrouwen in om 1 cent te riskeren. Werkt het en heb ik mijn cent terug, dan kan ik gaan kijken naar groteren investeringen.

De eerder genoemde site blijkt inderdaad oplichting te zijn. Toen wij onze 0,001 bitcoin bijna hadden verdubbeld heeft het bedrijf ons verplicht om minimaal 0,5 bitcoin bij te sorten om te blijven sparen. Uitbetalen van het reeds geïnvesteerde bedrag is niet meer mogelijk. Deze site genereert op dit moment ruim 300 euro per maand met een initiële investering van 15 euro. Wij blijven herinvesteren tot dat er genoeg geld door het systeem wordt gegenereerd om van te kunnen leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

DutchBelgiumEnglishUSA