Gratis cadeaus voor iedereen die VraagAlex belt!

Omdat wij onze website bezoekers en bellers goed willen belonen geeft VraagAlex vanaf vandaag GRATIS cadeaus weg voor iedereen die ons belt tussen 09:00 en 17:00 op werkdagen via 020 262 1789.

Uiteindelijk gaan wij met onze partners deze cadeaus 24-uur per dag weggeven zodat jij niet alleen bespaart door de klantenservice GRATIS te bellen via VraagAlex, maar ook nog eens een cadeautje krijgt!

Welke cadeaus geeft VraagAlex nu weg?

gratis cadeausHoewel wij er continu aan werken om betere cadeaus weg te kunnen geven beginnen wij met een USB powerbank, creditcard met 50 euro tegoed en GRATIS gebruikmaken van de dienst eindecontractmelder.

Het enige wat jij hoeft te doen is bellen. Met 1 telefoontje krijg jij deze maand in ieder geval:

 • Een USB powerbank
 • Creditcard met 50 euro tegoed
 • GRATIS gebruik van een van de beste contractbeheerdiensten.

Daarnaast krijg jij ook de mogelijkheid om gegarandeerd minimaal 10% te besparen op jouw verzekeringen.

Waarom geeft VraagAlex deze gratis cadeaus weg?

Wij vinden het belangrijk om onze waardering te laten blijken. Dankzij mensen die ons bellen weten wij welke bedrijven moeten verbeteren en welke bedrijven wij kunnen helpen.

Het doel van VraagAlex blijft klantenservice op een zo hoog mogelijk niveau te krijgen in Nederland. Dat betekent gratis service zonder dure 0900-nummers of andere onbereikbare telefoonnummers.

Maandelijks wordt ik als oprichter en eigenaar van deze website gevraagd als spreker over dit soort onderwerpen. Met de kennis die wij opdoen blijkt dat er steeds meer mogelijkheden ontstaan om service nog verder te verbeteren.

Er zijn diensten die het bijvoorbeeld mogelijk maken om jou als klant te herkennen zodat jij online (en ook offline) de allerbeste service krijgt van de leverancier waar jij klant bent. Deze leveranciers kunnen via VraagAlex dan weer gratis cadeaus weggeven aan de mensen die ons bellen. Daar wordt iedereen uiteindelijk beter van.

Welke gratis cadeaus zou jij nog meer van VraagAlex willen ontvangen? Bel ons via 020 262 1789 en geef het door. Een reactie achterlaten mag natuurlijk ook.

 

 

Originally posted 2017-06-15 09:12:14.

4 reacties op “Gratis cadeaus voor iedereen die VraagAlex belt!
 1. Fijne Alex en de rest,

  Leuk dat je dat doet en zal er blij mee zijn, maar voor die Hagenees is het echt fijner dat jullie me altijd helpen en lol kunnen maken. Powerbank heb ik trouwens al. Pas aangeschaft, dus kaart lijkt me wel leuk. Veel groeten en succes met Vraag Alex en 5 sterren weer. Gr. die verveel. (haha) Bel je. Heb dit no niet eerder zo gemeld vrienden. Peet.

 2. Hoi vraag Alex, Ik probeer jullie al een paar keer te bereiken. Zoals jullie melden is het erg druk. Jullie vermelden ook dat ik een powerbank zou krijgen, en nu zou ik ook nog een vakantiecheck twv 500 krijgen. Ik heb gemaild zoals gevraagd. En dan zou ik binnen 2 dagen terug gebeld worden. Ik helemaal blij natuurlijk. Ik en aan het sparen voor een vakantie en een powerbank zou leuk zijn om mee te nemen. Helaas ben ik nog steeds niet terug gebeld, terwijl de 2 werkdagen allang verstreken is. Ik hoop alsnog terug gebeld te worden op nummer [nummer verwijderd]. Verder ben ik uiters te vreden met jullie diensten. Ik wacht met spanning op jullie telefoontje.

  Groetjes Karin

  • Hey Karin,

   Dankjewel voor het melden! Het is inderdaad druk, maar als je aan de lijn blijft krijg je uiteindelijk wel een medewerker aan de telefoon.

 3. Zojuist gebeld voor informatie voor een alternatief telefoonnummer van BankingTools. Deze was niet 123 voorhanden en werd doorverbonden met Alex. Die ook nog gezocht heeft en mij doorverbond met een onjuist kantoor in Amsterdam. Maar mijn vraag werd eigenlijk gepasseerd, ik vroeg alleen om een alternatief telefoonnummer en niet om doorverbonden te worden. Niet dat ik nu teleurgesteld ben hoor, helemaal niet! Jullie doen ook jullie best, om het zo goed mogelijk te doen en ga daar alstublieft meer verder. Maar heb geen cadeau’tje mogen ontvangen. ((-;

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA