Groupon: Meer gezocht dan ieder ander bedrijf!

Sinds vorige week heeft Groupon een top 3 positie ingenomen van meest gezochte bedrijven. Helaas blijven mensen bellen naar de dure 0900-nummers van TelInfo en andere diensten terwijl er gewoon een 020-nummer is.

De reacties over Groupon blijven daarbij negatief. Mensen die geld terug verwachten en het niet krijgen, geen reacties op email, ingewikkelde procedures voor annulering en lange wachttijden om producten geleverd te krijgen.

Vanuit VraagAlex doen wij wat wij kunnen om mensen naar het 020-nummer van Groupon te laten bellen en vooral minder te betalen voor de klantenservice.

Zijn er 0900-nummers van de Groupon klantenservice?

grouponNee! Groupon is echt alleen bereikbaar via een lokaal tarief 020-nummer. Omdat het nummer nog weleens veranderd verwijs ik jou graag door naar de informatiepagina hier.

De 0900-nummers komen van diensten die als doorschakeldienst fungeren. Zo betaal jij dus 80 cent tot 1 euro per minuut extra per minuut om dezelfde klantenservice uiteindelijk aan de telefoon te krijgen.

Heb jij gebeld met een 0900-nummer en daardoor een hoge rekening gekregen? Laat het ons dan weten! Stuur een email naar [email protected] of laat een reactie achter onder dit bericht.

Is Groupon wel betrouwbaar?

Absoluut! Helaas zijn er sommige adverteerders die minder betrouwbaar zijn. Wanneer jij beseft hoe de dealsite werkt zul jij ook beseffen waarom sommige adverteerders minder betrouwbaar zijn.

Adverteerders betalen een enorme vergoeding aan de dealsite. Daarnaast geeft het bedrijf een flinke korting aan jou, de klant. Hierdoor blijft er extreem weinig marge over en moeten de adverteerders dus via andere kanalen geld verdienen.

Bij restaurants wordt dat vaak gedaan door de verkoop van dranken. Andere service bedrijven werken met de verkoop van extra diensten of eventueel producten. Waar het gaat om webwinkels, daar gaat het veelal om de naamsbekendheid.

Verder worden producten van AliExpress aangeboden voor een veel hogere prijs dan wat het daadwerkelijk kost. Zo is er zelfs na de korting nog flink veel ruimte voor betere deals.

Originally posted 2017-04-22 05:56:43.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA