Hangouts on air team gezocht!

Voor een nieuwe dagelijkse live show in de ochtend zoekt VraagAlex een hangouts on air team. In de nieuwe liveshow bespreken we alle onderwerpen die de consument aangaan. Daarnaast behandelen wij live in de uitzending ook telefoontjes, chats en vragen van kijkers.

Het doel van de show is om de Nederlandse consument te laten beseffen hoe problemen op te lossen zijn. Veel mensen bellen ons met de vraag “Kun je mij doorverbinden met het juridisch loket?”. De vraag gaat dan vaak om iets kleins, waar je helemaal geen jurist bij nodig hebt, je moet puur de juiste persoon weten te bereiken.

De nieuwe dagelijkse show zal ook gasten uitnodigen die mee kunnen praten en consumenten kunnen helpen om problemen opgelost te krijgen.

Wat kan jij voor ons doen?

Ben jij YouTube creator of heb jij de ambitie om dat te worden? Weet jij hoe Hangouts on air werkt of heb jij de ambitie om dat te leren? Dan kun jij meedoen. Dit nieuwe project valt of staat bij het team.

Door de unieke manier waarop Hangouts On Air werkt kan iedereen vanuit iedere locatie op de wereld meewerken aan het programma. Wij zoeken mensen in de volgende rollen:

  • Presentator / Host (M/V): Iemand die de dagelijkse show op zich wil nemen, gasten introduceert en onderwerpen op de juiste manier aan elkaar kan praten.
  • Chat moderator: Tijdens de liveshow kunnen mensen vragen stellen via chat. Deze moeten bij de host binnenkomen, zodat deze de vragen kan beantwoorden. Communicatie met de host zal tijdens de uitzending gaan via WhatsApp.
  • Telefoon moderator: Tijdens de show kunnen mensen inbellen om vragen en klachten te delen met de host. De telefoon moderator heeft de taak om te bepalen welke bellers in de uitzending terecht kunnen komen.
  • Gasten: Natuurlijk zijn de gasten ook van essentieel belang. Dit maakt de ervaring voor de kijker leuk en zorgt ervoor dat de show dynamisch blijft. Wil jij meepraten over onderwerpen die de consument aangaan? Meld je dan aan!

Heb jij interesse? Laat het dan weten! Stuur een email naar [email protected] of start een chat met een VraagAlex medewerker hier op de website.

Een reactie achterlaten onder deze blog mag natuurlijk ook.

Originally posted 2017-08-12 06:53:09.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA