Help jij VraagAlex haar missie te voltooien?

Sinds de oprichting in 2006 heeft VraagAlex het doel gehad om een einde te maken aan 0900-nummers. Hoewel de tarieven verlaagd zijn voor de klantenservices zijn het aantal onbetrouwbare doorschakeldiensten de laatste jaren ook toegenomen. 1808, 1870, 0900 7007, 0900 1820 en nog heel veel andere telefoonnummers.

Your mission, should you choose to accept it:

 • Bel nooit meer naar een 0900-nummer, ook niet als het nummer binnen een belbundel valt. Bel ook nooit maar naar 088-nummers, 085-nummers, 14+netnummer en zorg ervoor dat jouw telefoonrekening omlaag gaat!
 • Binnen 10 minuten kan jij jouw telefoonlijn blokkeren tegen alle betaalde servicenummers! Bellen naar het buitenland is ook te blokkeren via jouw provider.
 • Vertel ons welk bedrijf het 0900-nummer beslist moet afschaffen. Laat jouw reactie achter onder deze video!
 • Help anderen geweldige service te krijgen ZONDER hoge kosten en deel dit bericht!

Wij zullen onze missie nooit opgeven. Wij verwachten dat VraagAlex nog lang zal blijven bestaan, maar hebben ook plannen voor de toekomst. Blijf lezen als jij wilt weten hoe wij de wereld nog meer op zijn kop willen gaan zetten…

Hoe wij de wereld nog meer willen veranderen…?

De bankwereld is een wereld waar wij ons al in begeven. Via de Bitcoin Update vertellen wij hoe het huidige systeem van banieren beter, veiliger, sneller en uiteindelijk ook goedkoper kan.

Uki_71 / Pixabay

Openbaar vervoer is een doel voor de lange termijn. Komende donderdag spreek ik met een nieuwe verzekeraar die in ieder geval beseft dat de wereld van autoverzekeringen de komende jaren geheel gaat veranderen. De zelf-rijdende auto zal de OV-wereld geheel gaan veranderen. Vanuit VraagAlex zullen wij onze bijdragen daar ook aan leveren. Indien nodig zullen wij ook zelf-rijdende voertuigen kopen om de nieuwe systemen een boost te geven.

Waar wij op korte termijn mee willen beginnen is het nieuwe incassobureau. Er zijn mensen die niet willen betalen en mensen die niet kunnen betalen. Mensen die niet willen betalen zijn ontevreden. Daar moet iets aan gebeuren. De klacht moet worden opgelost zodat de klant wel wil betalen. Klanten die niet kunnen betalen moeten worden geholpen en niet op extra kosten worden gejaagd. Vanuit VraagAlex zullen wij beide doelgroepen gaan helpen door incasso heel anders aan te gaan pakken.

Wat vind jij van deze ideeën? Wil jij ons helpen? Laat jouw reactie achter!

Originally posted 2017-11-07 20:16:26.

2 reacties op “Help jij VraagAlex haar missie te voltooien?
 1. als je dan toch vernieuwend bezig bent
  1 persoons gebonden pas voor alles waar je nu meerdere passen voor nodig hebt.
  rijbewijs kentekenbewijs vervoersbewijs etc
  zeker als je je rijbewijs hebt gekregen eerst b dan a dan nog e achter b en vervolgens c en d en dat nu nog t dat is 7 x 35 euro plus 7 keer pasfoto. waarom niet 1 pas welk elektronisch geupdate kan worden?????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA