Het Laatste Tafeltje: Top deal? Of toch niet?

Wie recent uit eten is geweest is vast in aanraking gekomen met Het Laatste Tafeltje. Een nieuw Groupon-achtig concept waarmee restaurants het laatste tafeltje nog net kunnen verkopen.

Toen wij de mogelijkheid kregen om een link naar het laatste tafeltje op onze website te plaatsen zijn wij direct op onderzoek uit gegaan. In eerste instantie leek het alsof er enkel restaurants in Groningen gebruikmaken van deze site. Toch blijkt dat er inmiddels vrijwel overal in Nederland restaurants geboekt kunnen worden. Kortingen lopen op tot boven de 50%!

Welke acties heeft Het Laatste tafeltje nog meer?

Het Laatste TafeltjeNaast alleen eten kun je via deze link ook op acties komen als bioscoopkaartjes en diner. Volgens de eigen website komen er nog veel meer acties aan in de nabije toekomst.

Het bedrijf is snel aan het groeien. Staat jouw lievelingsrestaurant er nog niet tussen? Wie weet gaat het in de toekomst wel gebeuren. Voor contactinformatie inclusief telefoonnummer van dit bedrijf kijk je op VraagAlex.nl/servicenummers/het-laatste-tafeltje. Daar is het ook mogelijk om een beoordeling te schrijven over het bedrijf en de diensten die worden aangeboden.

Kan ik mij als restaurant eigenaar ook aanmelden?

Als restaurant eigenaar kun jij zeker aanmelden bij het laatste tafeltje. Daarnaast kan jouw bedrijf ook kosteloos op de website VraagAlex.nl vermeld worden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Een link naar jouw pagina op de website van Het Laatste Tafeltje is overigens helemaal gratis!

Heb jij een ander bedrijf en wil jij jouw telefoonnummer ook vermeld hebben op VraagAlex.nl? Dat is natuurlijk ook mogelijk en kost helemaal niets! Neem contact op met Alexander V. van Dijl via chat of email. Uiteindelijk is uitstekende bereikbaarheid de basis van een perfecte klantenservice. Dat zorgt voor positieve mond tot mond reclame wat uiteindelijk bijdraagt aan betere resultaten voor jouw bedrijf!

Vragen over de zakelijke mogelijkheden van VraagAlex.nl? Bel 030 655 1979.

Originally posted 2017-04-14 05:22:46.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA