Hulp bij verslaving aan 0906- of 0909-nummers

Wij spreken met enige regelmaat mensen die verslaafd zijn geraakt aan 0906-nummers. Natuurlijk kun jij deze nummers ook gewoon blokkeren, ook daarover lees jij meer op deze pagina.

Hoe blokkeer je 0906-, 0909- en 0900-nummers?

Telecombedrijven kunnen deze nummers voor jou blokkeren. Een simpel telefoontje met de klantenservice moet voldoende zijn om jouw telefoonlijn te blokkeren voor uitgaande gesprekken van dit type nummers.

Hoe kom ik aan verslavingen af?

Bekijk de onderstaande video’s en volg de instructies.

Bel jij veel naar 0906- of 0909-nummers, dan is dit de belangrijkste blog die jij de komende tijd gaat lezen.

In deze blog ga jij leren:

 • Hoe jij definitief van een erotiekverslaving (0906-nummers) of verslaving aan andere entertainmentnummers (0909-nummers) af kunt komen.
 • Wat jij kunt doen om ervoor te zorgen dat jouw familieleden niet naar 0906- of 0909-nummers kunnen bellen.
 • Welke stappen jij kunt zetten om ook in de toekomst niet terug te vallen in oude patronen.

Hoewel de 2 type verslaving veel gelijkenissen hebben blijkt dat de 0906-verslaving vaker voorkomt bij mannen en de 0909-verslaving juist vaker voorkomt bij vrouwen. Daarom staan beide tips en adviezen hier los van elkaar.

Wat te doen bij 0909-verslaving?

0909-nummers worden veelal gebruikt door televisieprogramma’s om te stemmen (zoals bij “The Voice of Holland” en “X-factor”). Daarnaast gebruiken ook informatielijnen als “AstroTV” en diverse paranormale lijnen dit type nummer.

Stemmen op een kandidaat kan natuurlijk erg leuk zijn. Maar besef dat de bijdragen die jij moet betalen om deel te nemen aan dit soort acties flink oplopen, zeker wanneer jij iedere week (of zelfs vaker) gaat stemmen.

Met de paranormale- en astro-lijnen zijn ook puur op winst uit. 90 cent per minuut is zeker niet ongebruikelijk, wat neer komt op ruim 50 euro per uur. Wees daarbij ook zelf eerlijk, wat heb je nu echt aan de informatie die jij krijgt?

Stappen om over jouw 0909-verslaving te komen:

Er zijn verschillende manieren om over deze verslaving heen te komen. In het onderstaande overzicht lees jij een aantal dingen die jij kunt doen.

 • Blokkeer 0909-nummers via jouw telecomaanbieder. Niet iedere telecomaanbieder zal dit ondersteunen, dus vraag het eerst na.
 • Gebruik een VOIP aanbieder als FreeVoipDeal.com om goedkoper te bellen en meer controle te krijgen over het belgedrag. Wij helpen jou graag, plan een afspraak in via vraagalex.youcanbook.me en geef aan dat jij meer informatie wilt over het beheersen van jouw belgedrag.
 • Deel jouw verslaving met familie, vrienden of zelfs met iemand die jij totaal niet kent.
 • Heb jij meer hulp nodig? Ik help jou graag verder. Plan een vrijblijvende afspraak in via vraagalex.youcanbook.me om te zien of jij in aanmerking komt voor coaching via VraagAlex.nl om van jouw verslaving af te komen.

Stappen om over jouw 0906-verslaving te komen:

Een 0906-verslaving (veelal gerelateerd aan online erotiek, webcamsites en sekslijnen) heeft verschillende oorzaken. Bijvoorbeeld eenzaamheid, seksueel gefrustreerd of een verbroken relatie.

Aangezien ik ook zelf met deze verslaving te maken heb gehad deel ik graag een video, waarin ik uitleg geef hoe ik over de verslaving heen ben gekomen en wat ik voor jou kan doen om ook verder te komen.

De video vind je aan het einde van deze blog, verder heb ik ook voor 0906-nummers een aantal andere tips die jij kunt gebruiken:

 • Neem contact op met jouw telecomaanbieder om 0906-nummers te blokkeren. Sommige telecomaanbieders werken hier niet aan mee, proberen kan altijd.
 • VOIP aanbieders als FreeVoipDeal.com helpen jou om kosten onder controle te houden. Het helpt ook nog eens om overige telefoonkosten te verlagen. Voor meer informatie of hulp bij de installatie plan je direct een afspraak in via vraagalex.youcanbook.me.
 • Zelf heb ik mijn verslaving gedeeld met 1 iemand en praat ik er inmiddels openhartig over. Wees niet bang om anderen te vertellen over jouw verslaving. Praten kan jou heel veel helpen.
 • Kom jij er verder niet uit? Bekijk de onderstaande video en maak een afspraak voor coaching met mij als ervaringsdeskundige. De intake is natuurlijk gratis, tijdens de intake gaan wij kijken of ik jou kan helpen. Via vraagalex.youcanbook.me plan jij de afspraak in.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA