Incassobureau, maar dan klantvriendelijk…

Jaarlijks ontvangt zo’n 65% van alle Nederlanders een brief van een incassobureau. Dit alles heeft te maken met de manier waarop wij als Nederlanders contracten afsluiten en kopen.

Wij willen dat incasso anders gaat worden en stellen daarom het volgende voor:

  • Wij brengen geen incassokosten in rekening, maar stellen de klant eerst in de gelegenheid om alsnog te betalen en contact met ons op te nemen.
  • Wij gaan in gesprek om in te schatten of wij de klant verder kunnen helpen. Een betalingsachterstand ontstaat immers niet voor niets.
  • Wij helpen klanten aan verdere besparingen en aan een aflossingsplan voor de schulden.
  • Wanneer wij geen reactie krijgen stellen wij de klant in de gelegenheid om de 40 euro incassokosten alsnog te investeren, zodat schulden omlaag gaan in plaats van omhoog.

Wat gaat dit traject kosten?

Bedrijven hoeven niets te betalen. Wij vragen ook geen exclusiviteit, enkel een kans om het nieuwe incassotraject van VraagAlex eens te testen. Klanten die door ons geholpen willen worden aan besparingen of budgetcoaching betalen ons 25 euro per maand of investeren 12,50 per maand via Hashflare om blijvend uit de schulden te blijven. Dit alles pas zodra het schuldenplan is afgerond.

Particuliere klanten betalen ons dus pas zodat het traject is geslaagd. Voor bedrijven is dit traject helemaal gratis. Bedrijven mogen VraagAlex ook uittesten voor een tijdelijke proefperiode. Slaagt VraagAlex er niet in om een vordering betaalt te krijgen, dan mag het alsnog naar een klantonvriendelijk incassobureau.

Wanneer gaat dit incassobureau van start?

Wij hebben al een aantal proefballonnen op laten gaan om te kijken of dit traject mogelijk kan werken. Veel bedrijven realiseren zich de schade van een regulier incassobureau nog niet. De gemiddelde klant loopt immers weg na een incassotraject.

Uit onderzoek blijkt dat een incassobureau zoals VraagAlex dat gaat doen zorgt voor blije klanten. Een bedrijf helpt klanten immers om uit de schulden te komen in plaats van dieper in de schulden te komen.

VraagAlex gaat geen grote campagnes voeren, wel gaan wij mensen wijzen op de mogelijkheden. Krijg jij een brief van een incassobureau, vertel het bedrijf die de opdracht heeft gegeven dan gerust over de klantvriendelijke mogelijkheden van VraagAlex.

Het directe telefoonnummer van AlexandervanDijl.nl is 06 45 430 985, daaronder zullen de diensten van VraagAlex incasso ook komen te vallen.

Welke websites schreven al over dit incassobureau?

Hoewel wij feitelijk pas net zijn begonnen aan deze nieuwe uitdaging zijn er al wel een aantal sites die ons vermelden:

 

 

Originally posted 2017-04-06 19:51:24.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA