Wat is een VraagAlex bespaarcode en hoe werkt dat?

Sinds 25 december 2014 bestaat de VraagAlex Doorverbindlijn. Tot eind 2016 werkte wij nog met “doorverbindnummers”. Inmiddels praten wij liever over een bespaarcode, waar wij dan ook graag gebruik van maken. In deze blog een uitleg over de bespaarcode en hoe het nieuwe systeem werkt. Jij gaat lezen hoe jij gratis telefonisch kunt worden doorverbonden naar vrijwel iedere klantenservice.

Allereerst, de bedrijven die op VraagAlex vermeld staan met een bespaarcode kiezen ervoor om slecht bereikbaar te zijn. Er zijn bedrijven die het telefoonnummer heel moeilijk vindbaar maken. Er zijn bedrijven met extreme wachttijden. Tot slot zijn er bedrijven die dure 0900-nummers gebruiken om klanten te ontmoedigen om te bellen.

Helaas kunnen wij wachttijden niet verkorten. Wij kunnen bedrijven ook niet dwingen om via een normaal nummer bereikbaar te zijn. Wat wij gelukkig wel kunnen doen is veel 0900-nummers omzeilen. Dat doen wij via de bespaarcode en jij gaat in deze blog lezen hoe die werken.

Hoe werkt de VraagAlex bespaarcode?

bespaarcodeVeel bedrijven hebben geleerd van VraagAlex. Wij zijn ooit begonnen met lijsten met 0900-nummers en achterliggende nummers. Bedrijven zijn inmiddels beter geworden in de onbereikbaarheid van die type nummers. Dat is waar de bespaarcode om de hoek komt kijken. Met een bespaarcode kun jij (via ons systeem) doorverbonden worden naar het normale nummer achter het 0900-nummer, ook vanuit Nederland. Soms is de bespaarcode enkel voor het besparen door over te stappen naar een ander bedrijf.

Om technische details te besparen leg ik uit hoe jij gebruik kunt maken van het systeem. Wil jij de technische details weten? Maak dan een afspraak met mij voor verdere uitleg.

Als jij een bespaarcode hebt gevonden op de website VraagAlex.nl, dan bel jij met 020 262 1789 en volg de instructies. Binnen enkele minuten word jij dan eenvoudig doorverbonden met vrijwel iedere klantenservice in Nederland.

Waarom doet VraagAlex dit?

Wij vinden dat klantenservice bereikbaar moet zijn. Om dat te doen verbinden wij gratis door met vrijwel iedere klantenservice. Of het nu gaat om Telfort, hollandsnieuwe of UWV, wij maken bedrijven bereikbaar.

Wil jij nieuwe nummers aan VraagAlex toevoegen? Stuur dan een email naar [email protected] of spreek ons aan via de chat. Een reactie plaatsen op deze blog mag natuurlijk ook!

Originally posted 2016-11-08 09:03:17.

10 reacties op “Wat is een VraagAlex bespaarcode en hoe werkt dat?
 1. Ik wil groupon spreken dat lukte niet, na tien minuten wachten hoorde ik ineens tut tut tut……
  dus belde ik jullie en via een lange omweg werd ik uiteindelijk doorverbonden om wederom tut tut tut te horen.

  • Hey Henk,

   Groupon is bereikbaar via 020 808 5550 bereikbaar. Daarvoor hoeven wij niet door te verbinden.

   Als je nog vragen hebt, VraagAlex is bereikbaar via 020 262 1789.

 2. Goedenavond Alex,

  Een nummer die ik niet heb gevonden /gehoord bij jullie, maar we wel vaak mee te maken krijgen, is het juridisch loket, waar je zo enorm voor betaald en lang moet wachten. Ook voor het wachten betaal je.

  Met vriendelijke groet,
  K. de Groot

 3. hallo ik zoek een telefoon nummer van
  e global central nederland ik heb een week gelede wat besteld maar nog niet ontvangen maar kan er geen telefoon nummer van vinden

  mvg lydia

 4. beste Alex,
  Wij hebben vakantie geboekt bij vakantie discounter /Elmar reizen tel.nr.0900-7747400 en 020 26211789( zoover ) maar hebben geen bevestigingsmail ontvangen. beide zijn telefonisch niet bereikbaar . Weet jij nog een ander tel.nr. ? ,bij het 020 nr. kregen wij te horen bel Alex maar hier hebben wij een bespaarcode voor nodig ??hoe nu ???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA