Kiala klantenservice? Bel 020 262 1789!

Heel veel Nederlandse bedrijven kiezen ervoor om telefonisch onbereikbaar te zijn. Dat is jammer, zeker omdat doorschakel-diensten met een verhoogd gesprekstarief daar misbruik van maken. De Kiala klantenservice is daar een mooi voorbeeld van.

Hoewel de Kiala klantenservice telefonisch onbereikbaar is zegt het bedrijf achter 0900 0700 dat ze kunnen doorverbinden. De consument betaalt daarvoor een behoorlijk hoog tarief om uiteindelijk niet te zijn geholpen.

Kiala klantenservice

Waarom is de Kiala klantenservice onbereikbaar?

Simpel! Nu de overheid bedrijven dwingt om maximaal het lokale tarief te vragen voor een klantenservice denken bedrijven dat het draaiende houden van een klantenservice teveel geld kost. Bedrijven kiezen er daarom voor om gewoon geen telefonische klantenservice te hebben.

De Kiala klantenservice is ook zeker niet de enige onbereikbare klantenservice. Robin Mobile is een voorbeeld van zo’n bedrijf. Een bedrijf wat enkel bereikbaar is via chat en sociale media.

Worden bedrijven verplicht om telefonisch bereikbaar te zijn?

Nee. Bedrijven mogen zelf kiezen hoe bereikbaar (of onbereikbaar) ze willen zijn voor hun klanten. Wel is het zo dat het maximale tarief voor telefonische bereikbaarheid het lokale tarief moet zijn.

In Amerika is dit al eerder aan de orde geweest. Daar moet je als klant soms betalen voor een soort service abonnement. Zo kost het bellen naar de Amerikaanse ambassade bijvoorbeeld 15 dollar per gesprek, af te rekenen via creditcard.

 

 

Originally posted 2017-06-23 08:13:55.

Een reactie op “Kiala klantenservice? Bel 020 262 1789!
  1. Het is mij nog al wat, met de burgers op zo,n verschillende manieren op extra onkosten extra te jagen, Heb hierover vorige keer, dieper op ingegaan, in hoeverre dat burgers geplukt worden, en staan er bij, maar hebben meestal geen echt benul van. Ik antwoord op dergelijke situaties, dat de burgers nog niet genoeg betal-
    en, van alles en nog wat,, en het meestal niet door hebben, alleen op einde van de maand, als hun geld al op is, voor eind van de maand. Zie de situatie van rente op de banken, en burgers meer dan 24.000 euro hebben, zien hun spaarrekening ziender ogen per jaar steeds verder achteruit gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA