Klacht aan 3V card

Update: 3 mei 2016: 3v heeft contact opgenomen met de klant en het probleem uiteindelijk verholpen. 3v heeft de klant zelfs nog 10 euro extra tegoed gegeven en de klant is weer tevreden met 3v.

VraagAlex feliciteert 3v card met deze oplossing.

Beste mensen ,

Al 4 weken wacht ik op 3v card maar er komt niets , heb er geld op staan maar kan er niet aan komen. Heb tientallen malen met duur nummer gebeld lang in de wacht en dan word er gezegd is verstuurd. 1 keer contact gehad 12 keer lang in de wacht en ben gestopt of word er gewoon uitgegooid ze pakken niet op ,maar ondertussen kan ik niet aan mijn eigen geld komen. Ook 4 e-mails gestuurd op geen enkele antwoord gekregen.

Met vriendelijke groeten,

Originally posted 2016-04-25 13:12:06.

4 reacties op “Klacht aan 3V card
  1. Ik heb precies hetzelfde alleen bij mij nemen ze de telefoon helemaal niet op….Ze zij iedere keer niet bereikbaar. Ikben het ook helemaal zat.

  2. WAt een kk klantenservice probeer ze al 2 maanden lang te bellen omdat ze constant elke faking pas die je koopt blokkeren.. echt ongelofelijke slechte kk service van dit klote bedrijf en altijd maar wachten op je geld.. waarom gebruien mensen uberhoud die kk troep

  3. ik heb ook een 3vcard, maar tot op heden geen problemen behalve dat ze gewoon telefonisch niet bereikbaar zijn en als je een mail stuurt dan reageren ze uiteindelijk wel maar je moet er wat tijd voor uittrekken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct contact?

Bel 020 262 1789!

DutchBelgiumEnglishUSA